Koirat ovat parina päivänä jääneet ilman jokapäiväistä lenkkiään, kuten siis myös minä. Tänään oli pakko päästä vähän jaloittelemaan. Käyn lenkillä yleensä klo 12-16, sillä silloin on kaikkein vähiten riistaa liikenteessä. Kiitos yötyölle, joka mahdollistaa tuon lenkkeilyajan :).
No, tänään ehdin sinne lenkille vasta klo 20.45. Otin mukaani vain Kiihkon, Hirmuisen ja Telman, jolla alkaa hieman olla aika pitkää pentujen hoivaamisessa. Telma ja Hirmuinen olivat mukanani flexeissä ja Kiihko juoksuvyössä. Onneksi niin, sillä muuten olisi porukka hävinnyt riistan perään. Osan matkaa Kiihko sai juosta hölkytellä vapaana, mutta tytöt saivat olla hihnassa koko matkan. Hiekkatien jälkeen lenkki jatkui metsäpolkuna. Siellä polulla koirat tulivat aivan sekopäiksi. Puhuin juuri puhelimessa äitini kanssa. Samanaikaisesti hirvikärpästen lauma hyökkäsi niskaani ja samalla myös koirat sinkoilivat hihnoissaan edestakaisin. Voi hurja! Olin tulla hulluksi. No, ei tuo sekoilu kauaa kestänyt.
En ymmärrä, miten tuo Hirmuinen voi olla noin kiltti. Onkohan se edes terve? Se ei yhtään vedä hihnassa. Kun Kiihko katosi näköpiiristä, se kyllä vähän vinkui Kiihkon perään, mutta ei hetken vetoa hihnassa - ennenkuin se riista tuli :). Ihana tyttö! Vai mitä`?

Toisen poikapennun varannut pariskunta kävi tänään katsomassa pentuja. Pennut ovat aika ihania. Jennin blogissa kuvia vauvoista. Tässä kuva toisesta pojasta, jonka nimi tällä hetkellä on Alejanro (Lady Gagan joka päivä soivan kappaleen mukaan).

ROP-ryhmä kotiutui keskiviikkona. Täällä on jotenkin aika rauhallista, varsinkin kun Marjunkin lauma kotiutui Marjun luo torstaina (paitsi tuo Hirmuinen).

Huomenna ja sunnuntaina on LÄGIn kisat ja sunnuntaina on myös piirinmestaruuskisa Porvoossa.
Ai niin! Vähän huolta on  tuon Telma Lipowitchin tisseistä. Se on aika meijeri. Olen ihmetellyt valkoisia tippoja lattialla. Ne ovat maitoa. Nyt sillä on nuo takatissit ihan halkeamaisillaan. Pitäisi saada nuo vauvat imemään, jotta Telma ei saa nisätulehdusta. Pitää alkaa vähentämään Telman ruokaa :(