Niitä ovat tietenkin kasvattien menestyminen erilaisissa tapahtumissa. Eilen terrierijärjestön näyttelyssä oli tähtenä Tupla-Täplän Tähdet Tähdet eli Stara, Iitan ja Tarmon tytär. Juuri junnuluokkaikäinen Stara  sai ERIn ja oli ROP-juniori ja PN3 ja sai vielä sertinkin :). Kiitos Helille!
Iitan ja Chasen tytär T-T Freija sai myös ERIn ja oli AVK 2. Hienoa Tiia!
ERInomaisia olivat myös Saaran ja minun englannintuonti, pikkuinen Hatti sekä Lillanin ja minun omistama Neela! Ei paha!:)

Näyttelyssä pentuluokkalaiset Orionin lapset Pontus (Triland´s Happy-Go-Lucky) ja Ruu (Triland´s Happy Kanga-Roo) saivat KP:n. Olen heistäkin kovasti mielissäni.

Tässä Stara-vauva ammentaa kauneutta ja viisautta  mummostaan Zorasta.


Tänään sitten kasvattaja koki onnenhetkiä luolatreeneissä, sillä Iitan tytär Stara syttyi ketulle oitis. Kovasti innokkaasti kettua haukkuivat myös Hetan ja Carloksen kakarat Dino ja Rinca sekä Zoran lapsenlapsi Neela :). Kiitos taas kaikille, että jaksoitte tulla mukaan:)!

Toki niitä onnenhetkiä tulee muulloinkin. On kiva saada vaikka tekstari ja lukea kasvatin kuulumisia. Onnelliseksi tekee myös se, että kasvatin omistaja kysyy neuvoa :)!

Tässä Rincan ja Dinon iskä Carlos näyttää mallia luolassa liikkumiseen:). Kuva Kirsi Kyröläinen.

Tänään pihalleni tuli sininen pakettiauto, jossa oli 2 miestä huomioliivit päällä. Koirathan tietysti haukkuivat  auton ja miehet pataluhiksi. Uskalias apukuski hyppäsi autosta ulos ja lähti kävelemään tonttini läpi kohti metsää. Koirat saattoivat miestä räkyttäen. Tulivat sitten pois, kun ehdin hätiin ja karjumaan niille. Sininen auto pakeni paikalta toiseen suuntaan.
Meni tunti. Lähdin koirien kanssa pihalle ja siivoamaan kennelrakennusta. Aika monta apulaista minulla siivouspuuhissa oli, mutta yht´äkkiä tajusin, että Telma puuttui. Huusin sitä. Ei vastausta. Juoksin sisälle katsomaan, olisiko se sittenkin jäänyt sisälle silloin kun otin pennut sisään. Ei ollut sielläkään. Samalla hetkellä näin sinisen pakettiauton ajavan pihalle. Ja kas kummaa. Apukuskin paikalla istui meidän Telma.
Telma oli kuulemma mennyt tarkistamaan miesten perässä sähkölinjaa. Eikä ollut kuulemma kehotuksista huolimatta suostunut lähtemään kotiin, joten toisen miehistä piti tuoda se autolla.

Telma ilmiselvästi pitää autoilusta tai sitten se haaveilee jo pääsystä omaan Helsingin kotiinsa. Se varmastikin toivoo, että joku auto sen Hesaan veisi. Tänään nimittäin oli työkaverini täällä pissattamassa äitikoiran ja pennut. Pennut hän sai hyvin sisälle, mutta Telma pakeni koko ajan, kun hän yritti sitä kiinni. Mutta Annelikin on ovela. Hän meni autolleen ja kutsui Telmaa, joka heti hyppäsi onnellisena auton takakonttiin. Ja joutuikin , ressukka, sieltä sitten sisälle kannettuna. Elämä on kovaa!