Ensinnäkin sen takia, että Orm oli niin hyvä mejä-kokeessa. Lisää tarinaa siitä täällä .Tässä 3 vuotta sitten otettu kuva tästä hyvästä jäljestäjästä:)

Mutta viikonloppu oli hyvä senkin takia, että Salpausselän Spanielikerhon kokeessa on aina niin mukavaa porukkaa ja kokeen järjestelyt ovat ensiluokkaiset. Kivaa oli sekin, että pelättyä trombia tai pyörrettä tai mikäsenytoli ei tullutkaan. Ja kivaa oli sekin, että meillä sujui jäljenteko hyvin ja meillä oli mukavaa matkaseuraa Teijasta ja Hetasta :).

Kivaa oli se, että koepaikalle mukaan päässeet turistikoiramme osasivat käyttäytyä hyvin.

Kivaa oli myös se, että saimme olla huoleti kokeessa, sillä Jenni tuli Iitan kanssa meille hoitamaan koko kotiinjäävää koiralaumaa. Ja siellähän oli omien koirien lisäksi vielä 4 hoitokoiraa :). Hyvin oli Jenni koko lauman kanssa pärjännyt ja Telmakin oli ollut onnellinen oman ihmisen ja oman äidin läsnäolosta. Kiitos taas Jenni!

Tänään on sitten ollut kivaa olla kotona. Olen lenkittänyt lauman kahdessa erässä. Ensin olin lähdössä lenkille Luigin, Sanin, Lantin, Kiihkon ja Telman kanssa. En ollut ehtinyt montaa metriä mennä pihasta, kun metsästä kuului hirveää rytinää. Joku siellä pakeni koiria. Koko lauma tietysti perään hetkeksi. Aika pian tulivat kaikki takaisin, mutta Telma vain käväisi luonani ja lähti sitten uudelleen riistan perään. Odottelin sitä pihalla tovin ja tulihan sekin sieltä sitten. Mutta ei kyllä enää päässyt lenkille minun kanssa.
Toisen lenkin tein sitten ROP-ryhmän ja Zoran kanssa. On ne kyllä ihmeen tottelevaisia. Toni epäilee, että ne ovat vain vieraskoreita. No, varmasti sitäkin, mutta oikein mukavia parsoneita ovat! Pennyn kanssa treenattiin illalla vielä kontakteja. Niin- ja Penny pääsi päivällä kanssani autoajelullekin kauppareissulle.

Pennut ovat jo aika vauhdikkaita. Pitääkin pikkuhiljaa viedä niitä pihalle. Ne täyttävät keskiviikkona 4 viikkoa. Jenni otti joitain kuvia,. Toivottavasti hän saa ne pian esille:)