Eilen illalla Tor tuli "lomalle". Tänään kävin sen kanssa treeneissä. On se vaan tykki :). Ihana koira! Lähipäivinä aion kokeilla Kiihkon ja Torin yhteislenkkiä. Ne eivät yhtään uhoa toisilleen aidan takaa ainakaan:)

Huomenna tulee Tuikun poika Sampo hoitoon, koska emäntänsä Marika menee kannustamaan Suomen Anu Saikku-Bäckströmiä ja Snoopyn tytärtä Nekkua voittoon agilityn MM-kisoissa. No, voi olla , että Marikalla on siellä vähän virallisempaakin tekemistä.
Huomenna tulee myös Heta," liian kiltti parsoniksi", hoitoon. Heta, joka ei todellakaan ole rauhallinen agilityradalla. Jestas!

Rauhallinen ei ole myöskään Raivon tytär Maisa, joka viikonloppuna Riihimäellä teki tupla-nollat ja oli ekan kisan toinen ja voitti tokan kisan. Ja osallistujia tuossa mini 3-luokassa oli about 40 :). Sunnuntaina Purinalla Maisa otti myös nolla voiton :). Ei paha.
Tuikku, Snoopyn tytär, teki sunnutaina jälleen kerran kaksi nollarataa ja sijoittui molemmissa kisoissa kolmanneksi. Tuikku ja Sari ovat huippuja :).

Raivon poika Tintin on erinomainen työkoira! Kyllä kasvattaja on ylpeä. Perjantaina se sai supin, lauantaina jäljesti haavakkohirveä lähes neljä kilometriä ja sunnuntaina löysi haavakkopeuran kaislikosta :). Täällä enemmän tietoa viikonlopun tapahtumista.

Tänään tuli myös kasvattajaa ihastuttava viesti : Raivon tytär Emmi oli yhdessä kaverinsa Mikin kanssa saanut saaliiksi supin.

Tuleva metsästyskoira vai näyttelytähti? Telman ja Enzon poika Tupla-Täplän Täynnä Toivoa eli Herra Patton. Kuvan lähetti Anna Willberg