Viime tiistaina tuli laumaamme uusi jäsen Saksasta. Parsonpoika Nervous Breakdown Continental  Bull eli Mirri (Marjun keksimä nimi)  on oikein lupaava mahtavan luonteen omaava pentu. Pentu tuli minulle ja trimmaaja- Saaralle yhteisomistukseen. Pennun "kummitäti" Lilian Collin kävi pennun hakemassa meille. Pentu on 3 päivää vanhempi kuin Telman pennut  ja sopeutuikin heti tänne jäljelläolevien pentujen laumaan.

Täällä olevien pentujen lauma väheni yhdellä, kun Telman valkoinen tytär T-T Aina Ekana lähti lauantaina  Nurmekseen asti. Valkoinen sai kutsumanimekseenVarjo. Varjo on mahtava pentu, rohkea ja kovasti ihmiseen kontaktia ottava. Mamman apulainen. 

Telman pennuista on siis toinen tytöistä jäljellä. Pusu etsii harrastavaa sijoituskotia.

Pennuilla oli rankka viikonloppu. Ne olivat mukana lauantaina LÄGIn hallilla näyttelytreeneissä. Siellä ne peuhasivat välittämättä oudosta ympäristöstä.
Treenit olivat hyvät. Harmi, kun osallistujia oli niin vähän. Luulin, että joudun sanomaan kyselijöille eioota, koska erkkari on niin lähellä, mutta ei toki.Treenaaminen kannattaa, sillä  vaikka koira olisi kuinka hyvä, mutta jos se ei esiinny, voi näyttelymenestyksen unohtaa.
Treeneissä oli mukana myös  T-T Tähdet Tähdet eli Stara. Ihana tyttö, joka joutui sairauslomalle, sillä supi tokkasi Staraa korvan taakse, niin että Stara sai 5 tikkiä. 

Sunnuntaina pennut olivat aamukasista iltakuuteen mukanani agilitykisoissa Turussa. Kyllä nuo pennutkin jaksoivat hyvin rankan päivän. Turussa (Liedossa) oli ykkösluokkalaisille kolme kisaa. Toivoin pääseväni nousemaan kakkosiin. Ekalla radalla minä olin ihan unessa. Kiihko varasti ja teki mielettömät kontaktiloikat. Ja hyllyhän siitä tuli.
Toisella agiradalla teimme Kiihkon kanssa nopean nollan ja voitimme ja saimme passituksen kakkosiin :). Eka kakkosluokan kisa oli sitten aika kaoottinen. Kiihko sai jostain ihme syystä niin hirveän vauhdin, että jäin kuin nalli kalliolle. Mutta kivaa oli. Nyt vain katsellaan uusia startteja. Ja tietysti treenaataan :)