Parsonien erikoisnäyttely oli 10.10 Lohjalla. Koiria oli ilmoitettu ennätyssuuri määrä, yli 230.
Minäkin olin ilmoittanut aika monta koiraa, mutta osa niistä joutui jäämään pois. Stara oli pois doping-säännösten takia. Se oli saanut tikit supin puremaan korvantaustaansa rauhoituksessa ja siinä on varoaika 4 vkoa.
Rinca oli pois, koska se ei liiku hyvin. Sillä on huonot takakulmaukset ja siitä johtuen sen takapää jumiutuu helposti- ja varsinkin kun pitää koko ajan pomppia :)
Telma oli pois, koska sille ei ehtinyt pentujen jälkeen tulla tarpeeksi turkkia.

Mutta olihan niitä kuitenkin vielä joitakin mukanakin. Tuomarilinja oli melkoisen tiukka molemmilla tuomareilla, Päivi Eerolalla ja varsinkin englantilaisella Kim Denby- Gardnerilla (kasvattaa englannissa parsoneita kennelnimellä Ammanday).
Hatti pilkkuineen sai H:n. Ujo Greta sai myös H:n. Neela sai EH:n, koska selkä on notkolla. Lola sai EH:n liian ohuessa turkissaan. Hirmuinen sai ERIn, vaikka olikin tuomarin mielestä liian valmis nuorten luokkaan.
Telman veli Wäiski sai EH:n liian pitkässä turkissaan ja toinen veli Tor sai EH:n, koska runko on liian lyhyt. Näille molemmille kuitenkin tosi hyvät arvostelut.
Ainoa, joka kasvateistani sijoittui oli Staran veli Jykä. Se tuli EH:lla toiseksi junnu-urosten luokassa. Kukaan junnu-uroksista ei saanut ERIä !
Että sellainen näyttely tällä kertaa.

Näyttelyn jälkeisenä päivänä tapasin vielä englantilaisen tuomarin ja hänen miehensä, jolla on myös tuomarioikeudet. Saara oli hakenut pariskunnan aamulla katsomaan agilitytreenejä. Mies sai kokeilla ohjaamista Saaran Fiinan ja meidän Sanin kanssa. Ja kyllä hän tykkäsi:)