Joo, tuollainen ajatus kypsyi päivänä muutamana päässäni. Kotka on syntymäkaupunkini.  Olen jotenkin taas niin väsynyt tähän koiralaumaan, ettå ajattelin muuttaa Kotkaan pakoon tätä työmäärää ja rahanmenetystä. Vuokraan pikkupikkuyksiön, josta on merinäköala ja istun siellä katselelmassa merta kaiket päivät- ja ihan ilman koiria. Kuulostaa varmaan tosi viisaalta :)

Miten nämä koirat nyt sitten niin rasittaa.. Kyllä ne vaan rasittaa. Olen sen verran pedanttinen, että se jo on rasite. Kun kerran on koiria hankkinut, niiden eteen pitää sitten tehdä työtä.. Ja inhoan likaa.. Ja koirien kanssa kun sitä vain tulee ja tulee...

No niin! Nyt jo tämä purnaus helpotti hieman.
Minulla ja Kiihkolla oli tänään tosi hyvät treenit Seppo Savikon ohjauksessa. Lauantaina menemme Riksuun kokeilemaan, opimmeko mitään :) Ja Kiihko-rakas on niin ihana leikkisetä noille pentuloille.

Sijoituskotia etsivät pennut (11vkoa) ovat vielä täällä. Niistä on paljon työtä. Sisäsiistiksi opettaminen on haaste;). Mutta voi miten ihania nuo pentulat ovat. Niitä on niin mukava seurata. Ne ovat niin viattomia ja vielä pilaamattomia:). Ne ovat rohkeita kuin mitkä. Iltapimeässä en voi pitää niitä ulkona, sillä ne menevät aivan liian kauas pihapiiristä tällä ilvesalueella. Ne ovat äärimmäisen ihmisystävällisiä.
Tiistaina ne pääsivät haistelemaan keinoluolastoa. Kyllä kiinnosti eiki tippaakaan pelottanut.

Tiistaina ne myöskin pääsivät agilityhallille leikkimään sillä aikaa, kun rakensin treenirataa. Harkkasin Torin kanssa. Ihana ja innokas koira. Perusasiat on todella hyvin opetettu. Ja mikä parasta. Torin kanssa ei tarvitse pelätä, että se hyökkäisi jonkun kimppuun.

Puhelimessni minulla  on hyvä video Hetasta ja pennuista leikkimässä. Kiva, kiva- en saa videoita ulos sieltä. En osaa myöskään tallentaa kuvia pikkukamerastani maailmalle. Että rakastan tätä tietotekniikkaa...