Tänään olen saanut  kivoja viestejä. T-T Brage (Chase x Iita) eli Wäiski saavutti luolakokeessa kehitysasteen A saaden 46 pistettä. Pisteitä tippui hieman äänekkäästä ja vajaasta tyhjän luolan tarkastuksesta. Tarkoittaa sitä, että Wäiski on luonnonluolan tarkastusta vaille käyttövalio luolilta
Samassa kokeessa saavutti  T-T Timor Oriole (Carlos x Heta) eli Dino kehtysasteen B 41 pistettä . Kiitos Noora, kiitos Anne!

Agilityrintamaltakin kuului hyviä uutisia. Raivon tytär Raisu teki puhtaan radan ja voitti miniluokan kisan! Kiitos Niinni ja Jarno!

Vaikka koiratkin ovat hyviä, täytyy kuitenkin suurin kiitos antaa omistajille, jotka jaksavat harrastaa koiriensa kanssa. Eli siis tackar och pockar!

Tänään on muutenkin ollut luksus-päivä. Minulla on vain 5 koiraa kotona, ja niistäkin 4 yli kahdeksan vuotiaita. Eli suuri rauha on täällä maalla. Aivoverisuonenikin ovat nauttineet tästä hiljaiselosta. Ne ovat saaneet toipua rauhassa, kun ei ole tarvinnut huutaa koirille. Pennuille ja nuorille on pakko välillä korottaa ääntä, jotta edes jonkunlainen järjestys säilyy .

Huomenna koirat saavat olla koko päivän minulta rauhassa, sillä menen opiskelemaan kuumakivihierontaa :). Visiona, että jonain päivänä koirat saavat tulla pihalleni ja metsään peuhaamaan ja lenkille. Sen jälkeen omistaja pääsee rentouttavaan hoitoon. Miltäs kuulostaa??

Mirri 4kk (siis parsonin urospentu:)) etsii edelleen hyvää, harrastavaa sijoituskotia.