Vaikka koiranuoriso nukkuu yön kennelrakennuksessa, ovat ne päivät sisällä kanssani. Tänään nukutti niin makeasti, että otimme päikkärit koko poppoo. Kyllä 120 senttiseen sänkyyn hyvin mahtuu yhden ihmisen lisäksi 8 parsonia. Tosin niistä 2 on vielä pentuja, mutta ei nekään ihan pieniä enää ole. Hyvin mahtuvat saman peiton alle urokset Luigi ja Kiihko sekä nartut Zora, Sani, Lantti ja Hirmu, sekä pennut Mirri ja Näätä. Näätä lempattiin kyllä kerran lattialle, koska se murisi jollekin. Eipä murissut enää uudelleen.

Näätä on  kyllä muutenkin metka tyyppi. Se on ihan älyttömän kiltti ja miellyttämisen haluinen. Mutta varjele, kun sillä on ruokaa. Tänään aamulla Mirri lopetti syömisen ennen Näätää. Näätä meni Mirrin kupille. Samalla minä annoin Zoralle luvan mennä syömään Näätän kupista rippeet. Herttilei, miten tuo pieni ipana suuttui Zoralle. Se ei yhtään milliä väistänyt, vaikka Zora sanoi sille aika kovasti takaisin. Siihen se jäi jäykkänä häntä ja karvat pystyssä seisomaan ihan Zoran kylkeen kiinni. Zora antoi sen seistä siinä ja jatkoi syömistä.

Olin eilen siellä Hot Stone-terapia kurssilla. Koko päivä siinä vierähti ja kivaa se oli. Olen tänään jo tehnyt yhden harjoitushoidon ystävälleni. 

Koirien kanssa teimme päivällä kahdeksantoista asteen pakkasessa pienen lenkin. Kyllä niiden tassuja välillä kylmäsi, niin että ne kinkkasivat kolmella jalalla. Tiedä minkälaisia jumeja tuostakin saavat. 

 Tässä Dino poseeraa B-tulosmitali kaulassa. Kuvan lähetti Dinon omistaja Anne.