tiistaina 16.11., 4 poikaa ja 1 tyttö. Äiti ja lapset voivat hyvin- ja toivottavasti myös "matte". Isä-koira voi myös hyvin. Jostain syystä se on saanut "hepuleita", se on ollut niin iloinen:)!

Kerroin Unon saavutuksista luolakokeissa. Tor on ollut myöskin kokeissa Vihdissä yhtäaikaa veljensä kanssa. Tor on  yrittänyt suorittaa A-koetta. Kaksi koetta on nyt tyssännyt tyhjän luolan tarkastukseen. Se pitää liikaa ääntä ja näin ollen koe loppuu siihen. Tor jää madallusten eteen hetkeksi haukkumaan, mutta jatkaa toki kohta matkaa. No, ei me vielä lannistuta. 

Luolakokeista tuli mieleeni, että minun pihallani on ei toivottuja vieraita. Viime yönä ihmettelin, kun liiketunnistin sytytti pihavalot. Kappas vain, Kettu Repolainenhan se tuolla pihalla liikuskeli. Pihalla on aikamoinen satsi enemmän ja vähemmän jyrsittyjä hirven luita. Ne kai sitä houkuttivat.
Ne tai joku muu on houkuttanut myöskin joko rottia/rottaa. Kiihko kantoi yhtenä päivänä jostain kaksi kuollutta rotanpoikasta. Ja tänään kun tulin kotiin, oli hanki aivan tallattu täyteen rotan varpaanjälkiä. Tässä pihassa liikkuu kyllä myöskin lumikko.

Nyt pitää mennä nukkumaan, sillä aamulla on pentujen 16 viikon rokotukset ja sitten pistäydyn katsomassa Raivon ja Adan vauvoja.