Tiistaina olin Hirmuisen kanssa Mia Laamasen koulutuksessa. Meidän treenit olivat ainoastaan rauhoittumisharkkaa ja oikeanlaisen leikin opettelua. Kyllä Hirmu osaa leikkiä, mutta  joka kertaa iskiessään leluun hampaat, iskee se ne hampaat myös ihmisen käteen:(. Tässäpä meille työmaata:).
Minulle tuo treeni antoi paljon, sillä en ollut kokenut tuota hampaiden käyttöä niin harmilliseksi asiaksi. Oppia ikä kaikki :).

Harkkojen jälkeen ajoin kovassa lumipyryssä Tammisaareen Lillanin luo yökylään. Tämä siksi, että meille tarjoutui mahdollisuus päästä mukaan luolametsästykseen. Metsälle piti lähteä aamulla aikaisin, joten yöpyminen paikan päällä oli hyvä vaihtoehto. Sain yöpyä koirien (Zora, Kiihko, Hirmuinen, Greta, Mirri ja Näätä)kanssa omassa mökissä. Olin ihan kuin lomalla. Marju meni omien koiriensa kanssa luokseni hoitamaan kotiin jääneitä.
Aamulla lähdimme sitten paikallisen metsästäjän kanssa tsekkaamaan pari luolaa. Ensimmäisestä luolasta tuli Kiihkolle saaliiksi supi. Zora joutui/pääsi tosin hieman Kiihkoa avustamaan.
Seuraava luola oli tyhjä, mutta sitä seuraavasta luolasta saimme Iitan ja Chasen lapselle, Wäiskille, mäyrän. Jos olist tuomari ollut paikalla, olisi Wäiski saanut ensimmäisen tuloksen luonnonmetsästysvalion arvoa varten:). Hieno poika:)!
http://tintinparson.blogspot.com/ täältä löytyy kuvat koirista saaliineen.

Eilen sitten oli Messukeskuksessa näyttely,Helsinki Winner 2010. Meidän Stara sai sertin ja oli siis ERI, PN 1, VSP ja Helsinki Winner 2010!! Ei huono tuolta junnuluokan nartulta :). Kiitos Heli :)

Tänään Messarissa pärjäsivätkin sitten eri koirat. Meidän Stara sai kyllä ERIn, mutta ei sijoittunut. Staran Jykä-veli sai junnu-uroksissa myös ERIn ja oli luokan 3. Hienoa! Meidän Hirmu oli nuortenluokan nartuista 3. Ihan olen siis tyytyväinen:). Hirmuisen kanssa on niin hauska kulkea näyttelyssä, sillä se ui siellä kuin kala vedessä.

Niin, perjantaina kävin vaarin kanssa eläinlääkärissä. Vaari oli ripuloinut 3 vrk. Se vaikutti kipeältä, se tärisi ja oli kovin uupunut. Vaarilla oli mitä ilmeisemmin oikein paha suolistotulehdus.Vaari sai lääkkeeksi antib,+ vatsaa tukevaa ja samalla vielä maksaa vahvistavaa. Luigilla siis oli maksa-arvot niin korkeat, että klinikan kone ei tulkinnut niitä. Tänään Luigi voi erittäin hyvin:)

Tässä kuva talviselta lenkiltämme. Osa koirista on jossain...