jäivät ajelematta, mutta tuli sentään lumikengillä tarvottua. Mukana olivat Saara ja koiransa Olga (jolla oli juoksu!), Fiina Ja Hatti sekä Marju ja koiransa Raivo, Orm ja Tiri sekä minä ja koirani Kiihko, Lantti, Mirri ja Näätä. Lumi on aikamoinen turvatekijä, sillä kesäoloissa olisivat hämärtyvässä illansuussa paikalla juuri olleet hirvieläimet saaneet kyllä koirat mukaansa.Nyt jälkiä seurattiin tovi ja sitten oli pakko palata ihmisten tarpomille jäljille:).

Adan ja Raivon pennut kävivät tänään sirutuksessa. Värikästä porukkaa, mutta aivan valloittavia persoonia. Marjullehan tulee tuolta Raivon poika Arvo Ensimmäinen ;) eli Ada kakkonen.

Tässä kuva Snoopysta , Tuikun, Nekun ja Bonon isästä. Snoopy on myös Lantin isä. Kyllä harmittaa, että näin kauniilla koiralla piti olla kaihi:(.

Ai niin. Jos olette saaneet minulta kummallista sähköpostia, niin syyllinen on Hirmuinen enkä minä. Se oli ajankulukseen vähän surffaillut koneella,kun olin jättänyt sen tähän tietsikkahuoneeseen evakkoon sen juoksun parhaiden (siis pahimpien) päivien takia.