Lantti pahana. Ärsyttää noi kakarat

No, ei hätää. Lantti vain näyttelee vihaista :). Lantti pärjää hyvin. Tänäänkin se oli mukana pitkällä lumikenkälenkillä.

Pisimmän lenkin taisin tehdä minä- ja pikkuystäväni Näätä:). Lenkki ei hirveästi rentouttanut, sillä alkumatkasta eksyi porukasta Luigi. Luigi meni lumikenkäuraa suoraan, kun me käännyimme oikealle. Lukuisista kutsuistani huolimatta se ei tullut perässämme. Kun tulimme takaisin kotipihalle, Luigi oli jo siellä odottamassa.
Zora ja Kiihko taas käyttivät hyväkseen tilannetta, jolloin puhuin puhelimessa. Ne jättivät minut ja muun lauman ja menivät omille teilleen. Eihän siinä mitään uutta ollut- tai siis oli. Edellisen kerran kun tuo parivaljakko lähti, Zora oli taas mennyt kolkuttelemaan erään naapurin (välimatka 5 km) ovelle. En todellakaan halua, että siitä tulee kyläluuta.

No, kävin viemässä lauman kotiin. Vaihdoin kuivat vaatteet ja lähdin uudelleen reissuun etsimään noita karkulaisia. Nyt vain Näätä pääsi mukaani.
Kuljimme pitkin metsiä. Välillä upposimme lähes kainaloita myöten hankeen, mutta matka jatkui. Eikä mitään havaintoa karkulaisista.
Sitten soi puhelin. Marju oli tullut kotiin ja karkulaiset olivat pihalla vastassa. No, saimmepa ainakin liikuntaa ja raitista ilmaa ja D-vitamiinia Näätän kanssa.

Marju oli luonani yötä (minä olin töissä). Hän lähti aamulla LÄGIn hallicupiin ja otti mukaansa Ormin, Raivon, Torin, Hirmuisen, Rockyn ja Arvon. Torin kanssa Marju voitti medimölliluokan. Kasvattini Rinca (Heta x Carlos) voitti kilpailevien minien luokan ohjaajanaan Pipsa Huuhka,   Zoran tyttärentytär Neela sijoittui ohjaajansa Lillanin kanssa toiseksi minimölliluokassa. Eli hienosti meni:). Hallilta Marju lähti tuon mukana olleen lauman kanssa Inkooseen lenkille. Hän otti lenkillä kuvia. Toivottavasti hän saa päivitettyä niillä blogiaan:). 
Kun Marju kertoi lenkkisuunnitelmistaan, sanoin että hän ei voi ainakaan Toria ottaa sinne omien poikiensa kanssa. Vastaus kuului :" Miksen voi? Nehän ovat olleet aamullakin kaikki yhdessä pihalla?" Vau mikä luotto noihin koiriin. Minä en ihan tuohon pystyisi.

Itseasiassa minä käytin eilen illalla Näätän veljen Pattonin eläinlääkärissä. Patton oli ärsyttänyt Toria kerrankin tarpeeksi. Tor kuritti sitä pihalla aika kovakouraisesti. Pattonin silmäluomeen tuli naarmu ja poski vähän turposi. Ääniefektit tuossa tilanteessa oli niin hirmuiset, että luulin Pattonin lopun tulleen. Ja tietenkin minun piti puuttua tuohon kuritukseen. Tyhmä minä. Olisi pitänyt antaa pennun oppia. No, menin kuitenkin nappaamaan Torin pois Pattonin niskasta. Siinä sitten venäytin oikean käden peukalon. Tor on kyllä hieno. Se olisi voinut oikeesti vahingoittaa tuota nuorta miestä. 
Eläinlääkäri oli tuon Pattonin mielestä maailman kivoin paikka, outo otus :)!