en aina ymmärrä. Tänään seurasin Kiihkon ja Rockyn touhuja. Kiihko 5 v astui Rockya 9kk. No, se menee mielestäni alistamisen piikkiin. Tosin olin siitäkin vähän närkästynyt, sillä Kiihkolla oli täällä muutama viikko sitten "nainen" ja sitä se ei halunnut astua :(? Eli Kiihko taitaa pitää vain samaa sukupuolta olevista. No, tilanne jatkui. Nyt puolestaan Rocky hyppäsi Kiihkon selkään ja  astui sitä. Kiihko seisoi paikallaan korvat luimussa. Sitten nousi ylähuuli ja saman tien Rocky heittäytyi selälleen Kiihkon pään eteen. Ja hetken päästä Rocky taas hyppäsi Kiihkon selkään ja Kiihko vaan antoi sen olla.. Outoa.

Olin tänään lenkillä porukan kanssa, johon kuuluivat myös Tor ja Patton, perjantai-iltaiset tappelupukarit. On tuo aika epeli tuo 8 kk vanha, sillä se ei kyllä nöyristele tuota Toria pätkääkään. Kun ne tulivat polulla vastakkain, Pattonilla oli selkäkarvat pystyssä ja hyvin vastahakoisesti se teki tilaa Torille. Mutta teki kuitenkin. Tor tuijotti sitä, mutta meni ohi sanomatta mitään. Kun sitten minä vastasin puhelimeen ja pojat olivat siinä lähellä, meinasi niille tulla jotain sanomista. En nähnyt koko tilannetta, kuulin vain rähähdyksen ja näin, että Patton väisti. Hyvä niin.
Ennaltaehkäisynä otin Pattonin hihnaan lähellä kotipihaa ja kotiutuminen sujuikin ihan ok. En kuitenkaan uskalla niitä pitää pihalla valvomatta yhtäaikaa vapaana, en ainakaan hetkeen.

Zorakin oli mukana lenkillä ja pysytteli koko ajan porukassa mukana. Villitsijä Kiihko olikin kotona.

Tämä kuva on vähän tällainen vessakuva. Kiihko 5v, Pera 15kk, Rocky 9kk ja Patton 8 kk mukana pojista. Tytöistä  Näätä, Lantti ja Zora.