Olin Saarenmaalla synttäreitäni viettämässä ystäväni Leenan kanssa. Meillä oli hyvä reissu, jälleen kerran. Kiitos Leenalle ja Stigulle, jotka mahdollistivat tämän reissun.
Kiitos Marjulle, joka kantoi päävastuun koirista. Kiitos Annelille, joka omien kiireidensä lisäksi jaksoi tulla joka päivä hoitamaan koiralaumaamme. Kiitos Saaralle, joka otti Zoran ja Näätän hoitoon, jotta Marjulla olisi vähän helpompaa. Kiitos Karrille ja Reetalle, jotka pitivät Torista huolta reissuni aikana.
Kiitos kaikille, lukuisille ystävilleni, jotka lahjoin, kortein ja tervehdyksin muistitte minua syntymäpäivänäni.

Kiitos Helille ja Villelle, että olette antaneet Staralle mahdollisuuksia: 9.4 Kruunupyy LUT B44  .
Tänään Latvia: ROP, junnuserti, Latvian Juniorivalio .

Kiitos Jennille ja Petrukselle Telman lainasta. Latviasta tuli vahvistus valion arvolle, Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä ei vielä näy.

Kiitos Satulle, joka teki tänään kimppanarttumme Gretan kanssa agilityssa 0-radan ja sijoittui kolmanneksi.

Kiitoksen aiheita ja kiitettäviä voisi jatkaa rivikaupalla. Kiitos rakkaat ystävät!

Sini taitaa alkaa pikkuhiljaa synnyttää. Tähän mennessä, juuri alkoi 63.s vuorokausi, ei ole ollut mitään oireita, mutta nyt ramppaa huushollia edestakaisin ja petailee...

Luigi-vaari aiheutti taas eilen harmaita hiuksia. Olin Marjun koiria pissattamassa ja niiden kanssa myös lenkillä. Otin Luigin ja Sanin myöskin mukaan. Puhuin puhelimessa ja Luigi häipyi kuin pieru Saharaan. Etsin sitä tunnin Ormin kanssa. Orm vei minut alueelle, jossa oli lukuisia luolan suuaukkoja. Se jopa työntyi yhdestä aukosta sisään, niin että vain bordercollien takamus oli näkyvissä. Mutta ei sieltä kyllä Luigia löytynyt, eikä kukaan hyökännyt Ormin kimppuun., onneksi. Palasimme Marjun pihalle ja siellä tuohtunut naapuri sanoi laittaneensa pihalla räksyttäneen koiran sisälle taloon. No, se räksyttänyt koira oli Luigi, joka haukkumalla kutsui minua. Oi oi, pääasia, että Luigii oli löytynyt. Ja kyllä se oli käynyt siellä luolassa, se oli yltäpäältä keltaisessa hiekassa. Illalla minun oli pakko antaa vanhukselle särkylääkettä, jotta se pääsi kävelemään.

Tässä kuva Saarenmaalta. Kuva on otettu hotelli Meren ikkunasta.