Ihan oikeesti ketuttaa. Me ollaan motissa. Emme pääse koirien kanssa ollenkaan lenkille. Lumi upottaa koiria ja minua lumikenkien kanssa. Yritin toissapäivänä vielä sinnikkäästi mennä lenkille, ja meninkin, mutta voi sitä tuskaa. Vähän väliä upposin lumikenkien kanssa nivusia myöten. Sitten kun yrittää käsillä punnertaa ylös hangesta, uppoaa vielä kainaloita myöten.
Erehdyin vielä ottamaan mukaani Kiihkon, Torin, Rockyn ja Näätän. Koiratkin upposivat ja matka oli vähän hermoja raastava, sillä Kiihko ja Tor voivat olla yhdessä, jos tilaa on riittävästi. Nyt kun koirat kulkivat vanhaa lumikenkäuraa peräkanaa,varovasti, sillä vähän väliä lumi petti alta, Kiihko edellä Tor perässä. oli pientä jännitettä ilmassa. Kiihko murisi ilkeän kuuloisesti aina, kun Tor oli liian lähellä. Onneksi toi Tor on niin järkevä, että se pysähtyi ja käänsi itsensä tulosuuntaan. Odotti hetken ja sitten matka jatkui.
Kyllä mamma oli hiestä märkä, kun saavuttiin kotiin. Oli pakko kävellä kuin mannekiini, oikea jalka vartalon eteen, sitten vasen jalka vartalon eteen, eli molemmat jalat samaa viivaa pitkin. Voi olla, että se on korkokengillä helpompaa kuin lumikengillä. En ole ihan varma ;). 

Eilen ja tänään koirat ovatkin sitten lenkkeilleet vain autossa matkustamalla. Ja itse asiassa se toimii aika hyvin lenkityksenä myöskin. Vaikka ne olisivat muutaman tunnin autossa kaupan pihalla odottamassa, ne ovat kotiin tultua ihan tyytyväisiä. Päivässä on kuitenkin ollut ohjelmaa:) Ja kaikki koirat ovat aina valmiina tulemassa kyytiin, Zorakin, jos pääsee etupenkille, apukuskin paikalle. Mamman pikku "repsikka":). Niin no, Rocky ei halua tulla kyytiin. Tai haluaa, mutta mitään se ei tee helpoimman kautta.

Tänä iltana Rocky oli vähällä joutua jäämään yöksi ulos. Vitsi, voisin välillä tehdä siitä rukkasia, ihan oikeesti. Se ei aina muka uskalla tulla hoitolaan. Se siis jotenkin pelkää oviaukkoja?? En tiedä, mistä pelko on saanut alkunsa. Jenkeistä jostain, sillä tuo tapa sillä on ollut koko ajan. No, ja pelkääkö se, vai temppuileeko vain?  Joinakin päivinä kaikki sujuu kuin rasvattu, mutta tänä iltana se ei tullut sisälle millään. Jätin sen siis ulos. Olisin antanut sen olla vaikka koko yön ulkona, mutta kun se on hetken ollut yksin pihalla, sitten se aloittaa haukkumisen, Se haukkuu ja haukkuu. Kolme tuntia kuuntelin sen räkytystä, sitten alkoi ärsyttämään. Kävin yrittämään sitä sisälle. Ei tullut. Ei auta nami, ei lelut. Tulee melkein ja sitten taas juoksee karkuun.
Hain Näätän sisältä. Näätä hyppi ja pomppi minun ympärilläni. Rocky tuli pomppimaan Näätän ympärillä. Kärppänä tartuin Rockyn kaulapantaan kiinni ja sain sen sisälle. Ja taas, kun jouduin sen ottamaan tavallaan väkisin, seuraava kerta on yhtä vaikea, tai vielä vaikeampi :(. Eikö kukaan halua sijoitukseen Rockya? Olisi haastetta.

Tässä tuppaa tulemaan kiire. Lähden sunnuntaiaamuna Saarenmaalle lomalle. Pakko saada lomaa välillä näistä koirista:). Loman takia on tosin niin paljon järjestelyjä, että olisi helpompi olla kotona. Ja koko loman mietin, miten nämä täällä pärjää. >Eli olisi sittenkin helpompi olla kotona.
Marju tulee hoitamaan koiria. Jotta Marjun 5 koiraa mahtuvat tänne, pitää mun koiria vähän vähentää. Tor lähtee hoitoon entiseen kotiinsa, Saara lupasi ottaa Zoran ja Näätän hoitoon. Sitten kuitenkin lisäksi tulee  Sini, jolla on laskettu aika ensi viikolla. Päivisin on lähellä asuva työkaverini luvannut käydä koiria kaitsemassa myöskin. Ja kun hän tulee, on hänellä Mirri matkassaan.

Joku asia on sentään hoidettu, kävin tänään jo äänestämässä:)