Tässä tämän päiväisen näytelmän pääosan esittäjä, meidän H eli  HYVÄ Orm!
Tavoitteemme oli saada ihanalle paimenkoirallemme näyttelystä vähintään T, jotta voimme ilmoittaa Ormin mejään voittajaluokkaan. H vaaditaan, jotta koira voisi saada valionarvon! Ja jeeee, nyt se on hankittu :). Orm sai kiitosta tuomarilta mm. miellyttävästä luonteesta :)
Parsonien tuloksilla ei sitten enää ollutkaan niin merkitystä. Toki iloitsemme Hirmuisen ERIstä, SA:sta, sijoituksesta 3. PN kehässä ja vara-sertistä:). Raivokin sai EH:n, vaikka liikkui varmaan 2 askelta ravia. Muuten peitsasi tai laukkasi :(. Ja kehän jälkeen taas liikkui ihan ok? Myöskin Lola sai EH:n, vaikka mielestäni Lola esiintyi kovassa vesisateessa todella hyvin ja näytti oikein sievältä.

VSP koira, josta tuli myös FI MVA on Zoran tyttären Fiinan pojan poika! Tuntui niinkuin minullakin olisi ollut osuutta sen menestykseen :). Hirmuinen puolestaan on Zoran tyttären Fiinan tyttären tytär:).

Eilen oli Nu-Pun epäviralliset agilitykisat. Saukkolan Heli tuli Staran kanssa minimölleissä toiseksi ja Torin kanssa kolmanneksi. Heli ei ole koskaan aikaisemmin edes kokeillut Toria. Kiihkonkin kanssa Heli joutui/sai mennä, sillä minulla on niin paha ischiasvaiva, että en pysty juoksemaan. Kiihko meni muuten oikein hyvin, mutta sen piti kesken radan käydä merkkaamassa radan reunan puu:).

Tässä Kiihko ja Näätä odottavat pääsevänsä leikkimään pentujen kanssa:).