jolloin paino putoaa, se on nyt! Kun ramppaa metsässä merkkaamassa jälkiä, verettämässä jälkiä, ajamassa jälkiä ja purkamassa jälkiä- kyllä siinä kilot karisee. (Petri, I know!) Ja sitten tulee hirveä makkaran himo -ja kolesteroliarvot tykkää :O.
Viikonloppuna on parsonien mejämestaruuskoe Kihniössä ja sinne minäkin ja Tor suuntaamme. Mestaruutta emme kyllä tavoittele, mutta avoimenluokan tulosta ja kokemusta aivan varmasti!
 

Koirat taas pikkuhiljaa vähenevät. Sini lähti kotiinsa pentunsa Sonicin kanssa. Nyt ovat pojat Pulla ja Topi täällä ilonamme ja myös kiusaamassa meitä. On siinä sellainen kaksikko, että oksat pois:). Ihania!

Kävimme tänään taas koko koiralaumamme kanssa Tammisaaressa ihastelemassa Tintinin ja Neelan lapsosia. On nekin ihania ja reippaita. Yksi poika on vielä vapaana tuosta sextetistä:). Kävin tänään itseasiassa  valkkaamassa "omaa narttuani", mutta en vielä osaa sanoa, kumpi se olisi. Molemmat on sopivasti riiviöitä:).

Olin tänään myöskin katsomassa luolakoetta, johon kasvattini Dino olisi halunnut mukaan. Tällä kertaa Dino möykkäsi sen verran tyhjässä luolassa, että se ei päässyt kokeeseen:(. Dino on vielä niin nuori poika, että syksyllä jatketaan.