Onni ensin:
Agirodussa oli kivaa, vaikka omat suoritukseni eivät olleetkaan minulle mieleen. Hyllytin seniorikisassa kaikkien kolmen koiran, Raivon, Kiihkon ja Ormin, kanssa. Onneksi muut pitivät parsonien lippua korkealla. Marju otti lauantaina Kiihkon kanssa 0-voiton. Sunnuntaina joukkuekisassa Marju oli Torin kanssa hopeaa saaneessa joukkueessa Ronaldo and his girls. Lola eli T-T Lisa oli Raunin kanssa myös siinä joukkueessa. Olivat girls eli tytöt niin vieraan näköisiä peruukkeineen ja glittereineen, että ei heitä heti tunnistanut. "Ilta-Löpinät"-lehti oli sitten vielä paljastanut, että yksi Ronaldon tytöistä olikin ladyboy . Tor, joka oli varakoirana juoksuisen Hirmuisen tilalla, joutui nim.  pukeutumaan pinkkiin mekkoon :). Hyvin sen ego kuitenkin kesti tuon nöyryytyksen.
Kilpailevien minien voittajajoukkueessa oli Raivon lapsi Maisa ja Luigiin lapsenlapsi Rissanen. Olemme ylpeitä :).

Viikonloppuna sitten totesin, että kisaamista pitää harjoitella, jos meinaan ensi vuonna seniorikisassa jotenkin pärjätä. Siispä olimme tänään epävirallisissa kisoissa Salossa. Täytyy sanoa, että harvalla seuralla on yhtä mahtava harkkapaikka. Paljon parkkitilaa, koirien uittomahdollisuus, ihmistenkin uintimahdollisuus, upeat lenkkimaastot, hyvä kenttä.
No, minä voitin Torin kanssa minimöllit ja olin Sanin kanssa minikilpailevissa kolmas:). Ei huono!  Kiihko oli kyllä huono. Minun piti sen kanssa kisata. Kun otin sen autosta vuoromme lähestyessä, se iski nenänsä maahan ja siellä se nenä pysyi viiden ensimmäisen esteenkin ajan. Sen jälkeen se sinkosi putken väärään päähän ja minulle riitti:) Marjulla ei mennyt Raivon ja Tirin kanssa juurikaan paremmin. Tuomarin mielestä Tiri loikki kontakteilta, mutta emme ole samaa mieltä :). Siitä olemme samaa mieltä,että  Raivo ansaitsi hylyn, sillä se sinkoili kaikkiin putkiin, väärään päähän ja väärään aikaan:(.

Epäonnea:

Olimme lähdössä agirotuun, kun Marju käytti vielä koirat uimassa. Uintireissulla Arvo sai haavan oikean etujalan anturaan. Siitä tuli ensin aika lailla verta, mutta sitten vuoto lakkasi, ja katsoimme, ettäå haavaa ei tarvitse ommella. Seuraavana päivänä poikani, joka oli koiravahtina, soitti ja sanoi, että Arvolta on ilmeisesti lähtenyt kynsi oikeasta etujalasta. Käskin hänen suihkuttaa sitä jalkaa.
No, kun tulimme myöhään sunnuntaina kotiin, Arvo tuli vastaan kolmella jalalla. Sillä oli se vasen etunen, josta oli kynsi lähtenyt, erittäin arka.
Maanantaina kävin sen kanssa eläinlääkärillä. Arvo rauhoitettiin, jotta saatiin jalka kunnolla tutkittua ja hoidettua. Kynsi oli todellakin poissa, hermo ja verisuoni näkyvissä. Antibioottikuuri, kipulääkettä ja tietysti haavojen puhdistus ja sidokset jalkaan ennen ulkoilua. Arvo parka ei pääse uimaan, laji jota se rakastaa. Oikean etujalan anturia täytyy myös hoitaa suihkuttamalla ja laittamalla ulkoilujen ajaksi side. :(

Rocky, huonon onnen sotilas, satutti itsensä siellä epiksissä. Marju otti Rockyn kentän reunalle katselemaan. Rocky oli tietysti tohkeissaan ja hyppäsi yht´äkkiä hihnan pituudelta suoraan ilmaan. Saman tien se lösähti maahan ja selvästi johonkin paikkaan sattui. Sen häntä roikkui kuin löysä naru. Sen häntä on joko murtunut tai sitten saanut vain kovan tällin. Täytyy nyt seurata yön yli ja antaa sille kipulääkettä.

 Marju ja Kiihko korkeimmalla pallilla :)