Ei voi paremmin sanoa, kun katsoo tulossaldoani viikonlopun kisoista, 3 x HYL ja 1 x 10 + 3 s yliaikaa. Ja Kiihkossahan ei ollut vikaa vaan siinä, jonka peilistä näen . Tosin Kiihko vikalla radalla valkkasi esteen, jolle kukaan muu ei karannut. Se sinkosi ekan hypyn jälkeen suoraan kentän keskivaiheilla olevalle puomille. Pitää ihan miettiä, olisiko se osannut mennä sinne, jos olisi pitänyt mennä  ?.

Onneksi kavereilla meni paremmin. Täällä luonani olevan, edelleenkin kotia etsivän, Pavarottin äiti, Neela, osallistui elämänsä ensimmäisiin virallisiin kisoihin ja teki heti hienoa työtä ohjaajansa Lillanin kanssa. Heille tulos 0 vp ja LUVA.
Staran emäntä Heli osallistui pitkän tauon jälkeen kisaan working-russeli Tao-Taon kanssa. Heille myöskin 0, LUVA ja sij, 2. Hyvä Lillan, hyvä Heli!
Tulihan meille kotiinkin jotain tuomisia, sillä Marju sijoittui Tirin kanssa mini kolmosissa kolmanneksi. Ei vieläkään tullut sitä sertiä, joka Tiriltä puuttuu agilityvalion arvosta :(.
Satu ohjasi kimppanarttumme Gretan myöskin kolmanneksi medi ykkösten radalla. 0,03 sekunttia aiheutti sen, että Greta ei saanut LUVAa :(.
Lantin sisko Tuikku jatkaa Sari Puusaaren kanssa varmaa työtä, heille tänään medi kolmosissa 0 ja sij. 2. :)

Tampereelta tuli eilen viesti, että Raivon tytär Tilly oli noussut kolmosiin. Kiitokset ja terveiset Tillylle ja ohjaajalleen sekä taustajoukoille:).

Minä olin tänään tuon ekan epäonnistuneen kisan jälkeen ehdottomasti sitä mieltä, että tämä ei ole mun laji, mutta en mä nyt ihan näin helposti voi antaa periksi. Nyt yritän kisata ensi kesän seniorien SM-kisoihin asti suht´säännöllisesti. Jos tästä kisatreenistä huolimatta SM-kisat menee yhtä huonosti kuin tänä vuonna, sitten uskon ja lopetan kisaamisen.
Pääsenköhän aamulla sängystä ylös? Tuntuu vähän kankeilta paikat jo nyt:.

 Tämä kuva Ormista ja Arvosta liittyy kesälomakyläilyymme.

Niin, se vierailu perjantaina Luukaksen (Valon tyttären Ilonan poika) luo. Olin saanut kutsun pistäytyä heidän mökillään. Perjantaina tuo vierailu sitten toteutui. Kyllä oli Luukas, 5-vuotias uros, mielissään kun sai koiravieraita. Sanihan ei Luukaksen seurasta piitannut, sille oli tärkeää vain ruuan valmistuksen aiheuttamat tuoksut, ja mahdolliset pöydältä tippuvat muruset. Mutta Näätä ja Pava leikkivät Luukaksen kanssa oikein kovasti. Ihanaa, miten aikuinen uros osasi leikkiä pennun kanssa:). Luukas on kyllä kaikinpuolin kiltti, vaikka onkin supervilkas:). Oli kiva vierailu.

Luigi voi vielä hyvin, vaikka patit kaulan alla kasvavat lähes silmissä. Luigilla on hyvä ruokahalu (ollut aina). Patit ehkä hieman haittaavat hengitystä, mutta mennäänpä päivä kerrallaan:). Vaari pääsi tänään turistina Janakkalan kisoihinkin. Oli se vaan tyytyväisen oloinen.