Eilen näyttelyssä Liedossa sai Jykä, Zoran Iita- tyttären poika, laatumaininnan ERInomainen ollen toiseksi paras uros. Jykä sai myös vara-sertin. Rotunsa paras oli Neelan sisko Lyyti, joka on siis Zoran tyttären tytär:).
Lyyti pärjäsi tänäänkin hienosti, ollen Valkeakoskella VSP:).

Meillä ei mennyt ihan yhtä hyvin. Pääsimme vihdoin Ormin kanssa mejä-kokeeseen., ensimmäisen kerran voittajaluokkaan. Eilen rämmimme Marjun kanssa hirvikärpästen ilona metsässä tekemässä kaksi voittajaluokan jälkeä. Tänään sitten Marju joutui/pääsi ohjaamaan Ormia. Olimme sopineet, että minä ohjaan, jos pääsemme aamupäivällä metsään. Tietenkin arpa laittoi meidät viimiselle jäljelle ja Marjusta tuli Ormin ohjaaja.
Marju on erittäin hyvä jäljen tekijä, mutta koiran ohjaamisesta jäljellä hän ei pidä. Kait se Orm sen vaistosi. Tai sitten ei. Kolme hukkaa se kuitenkin otti. Ja jostain syystä kolmen hukan kanssa Marjulla ja Ormilla meni jäljen ajamiseen vain 28 minuuttia ? :O . Taisi olla hiukan liian kova vauhti`?. No, mielestäni oli positiivista se, että Orm jaksoi jäljen loppuun ja suoriutui katkokulmasta. Ei ollenkaan huono.
Sitäpaitsi tulostaso kokeessa, samoin kuin viime viikonlopunkin kokeessa, oli kaikenkaikkiaan vaatimaton. Viidestä avoimen luokan koirasta, sai vain 1 tuloksen. Voittajaluokan kuudesta koirasta sai 1 ykköstuloksen ja 1 kolmostuloksen.

Sillä aikaa, kun Marju hikoili metsässä, minä suuntasin auton keulan kohti Tammisaarta. Lillan oli järjestänyt Tintinin ja Neelan pennuille pentutreffit heidän mökilleen. Kaikki 6 pentua perheineen olivat paikalla ja tietysti isä- ja äitikoira sekä Näätä, Arvo ja Arvon sisko Ebba. Kyllä oli hulinaa.
Ohjelmassa oli trimmausta, trimmausopetusta, tietokilpailu, näyttelytreeniä ja koiramaisia leikkejä uimisen kera. Ja tietysti hyvää syötävvä :). Kiitos Lillanille perheineen ja Hannalle!