Taitaa tuosta tulla uusi kirosana minulle:). Tänään Terrierissä Hirmuinen oli nartuista toiseksi paras ja sai vara-sertin, jälleen kerran. Sillä on nyt 6 vara-sertiä yhdeksästä näyttelystä. Kyllä se oikea serti vähän enemmän mieltä lämmittäisi. Tosin Hirmuinen tuntuu pärjäävän näinkin hyvin tuomarilla kuin tuomarilla- hyvä asia sekin. Ja tietysti Hirmuisen kanssa päätavoite on päästä huipulle agilityssa.

Näyttelyssä oli minulla vielä mukana Arvo Ensimmäinen, joka ei oikein halunnut esiintyä. Kaikkein kamalinta oli kun portugalilainen tuomari puristeli sen palleja :). Arvo sai EH:n. Näätästäkään tämä tuomari ei tykännyt kuin EH:n arvoisesti. Tuomarin olisi toki pitänyt antaa sille ERInomainen sen erinomaisesta luonteesta:). Staran sisko Sinni sai myös EH:n. Se oli kehässä hieman vaisu. Olisipa tuomari nähnyt sen viime viikonloppuna viilettämässä agiradalla hihna perässään ilman lupaa! Ei ollut vaisu ei :).

Kiitos Jessille koirien esittämisestä! PN 2, VAU! Toivottavasti kummitytön vanhemmat eivät pahastuneet, vaikka kummitäti tuli ristiäispaikalle pari minuttia myöhässä:)
Niin, ja onnittelut Jessille agilityn maxi 1- luokassa nollavoitosta!

Marjulle ja Raivolle nolla Lohjan kisoissa. Raivo teki myös toisella radalla nollan lainaohjaaja Hannan kanssa. Tirillekin nolla. Sanille tuli kepeiltä turhia virheitä, joten Marju keskeytti sen kanssa.

Valon tyttärelle Tuikulle 2 nollavoittoa medi kolmosissa Hyvinkäällä! Kyllä Sari ja Tuikku ovat mahtava pari :)

Staran veli Jykä oli puolestaan tänään kunnostautunut metsästyksessä. Saaliiksi 2 isoa mäyrää. Vähänkö on kasvattaja ylpeä!

Surullisiakin uutisia tähän viikkoon mahtuu. Ruotsintuontini Iitun pentu T-T Bart, jäi auton ale ja kuoli. Voimia Bartin perheelle. Tässä kuvassa Lola-sisko  ja Bart leikkivät