No ei nyt sentään. Toki olen loman ansiosta ja flunssan pakottamana nukkunut normaalia enemmän. Ja silti koko ajan nukuttaa. Ja nukkumisestako johtuu vai mistä lie, niin ristiselkä on taas kipeä. Se ei ole yhtään kipeä (tai on aivan vähän kipeä) kun liikun, mutta varjele, kun istun tai seison hetken paikallani. Sen jälkeen en meinaa päästä liikkeelle. Ihminen on siis luotu liikkumaan.

Tiistaina meillä oli onnistuneet luolatreenit. Onnistuneet siksi, että kaikki koirat toimivat hyvin. Kokeeseen passitettiin saman tien Staran veli Jykä. Muiden pitää vielä harkata pari kertaa.

Keskiviikkona olin Ormin kasvattajan, Leenan , luona lenkillä. Ajoittain hyvinkin kovassa vesisateessa meillä oli mukana 5 bordercollieta ja 7 parsonia. Parsoneista mukana olivat Zora, Sani, Hirmuinen, Mirri, Näätä, Arvo ja Pava. Saaliiksi reissulta muovikassillinen kantarellejä ja suppilovahveroita. Leenalle puolestaa lankojen värjäykseen veriseitikkejä, hui kauhistus! Ja vielä kotiin tuomiseksi iso laatikollinen jauhettua lampaanlihaa:)

Torstaina kävin hakemassa Kiihkolle ja Tirille rabiesrokotukset. On tuokin kallista :(. Rokotteen valmistaja antaa rokotteelleen kolmen vuoden "takuun". Kennelliitto vaatii kuitenkin koirat rokotettavaksi rabiesta vastaan kahden vuoden välein, luolakokeisiin ja luolametsästykseen osallistuvat vuoden välin.

Torstai-iltana oli vielä Pavan pentutoko. Se on luonnonlahjakkuus:). Torin poika Topi oli myös harkoissa ja Saralla ja Topillakin meni ihan hyvin:).
Nyt on pakko lopettaa. Nukahdan tähän koneen päälle,

Kuva viime kesältä : Zora and her daughter  Fiina

 Tätä tämän päivän tekstiä pakko jatkaa huomenna .... Öitä