Pari päivää sitten jouduin muuttamaan hieman pentulaatikon systeemiä. Luovuin korkeareunaisesta kaukalosta, sillä pentujen täytyy pikkuhiljaa oppia pitämään oma nukkumapaikka siistinä. Nyt niillä on pentuaitauksessa patja ja suojaseinänä on Olsun oma viltti. Siitä pentujen on hyvä "valua" pissalle sanomalehden päälle.

Nyt olen myöskin alkanut tarjota niille sormistani hieman jauhelihaa. Hyvänen aika, nehän lipittivät sitä niinkuin niillä olisi isokin nälkä. Tänään myöskin madotin ne ensimmäisen kerran.

Tänään kun tulin kotiin Rockyn agitreeneistä, näin pentuaitauksessa vain 4 pentua. Meinasi sydän pysähtyä, niin paljon säikähdin. Tovin etsiskelyn jälkeen löytyi yksi tytöistä pentulaatikosta filtin poimuista ihan umpisukelluksista.

        Ekassa kuvassa pentu, joka luulee olevansa kokonaan piilossa. Saman viltin alla oli se kadonnut pentu tänään :)Toisessa kuvassa nelikko.

Eilen olimme LÄGIn kentällä vaihteeksi vähän treenaamassa. Torin mahdollinen tuleva emäntä treenasi sen kanssa. Rauni oli mukana Lolan kanssa - ja hyvät hyssykät Lolan vauhtia. Lola on samasta isästä kuin Johanna Monosen supernopea Redi. Onkohan isällä vaikutusta?:). Mukana oli myös meidän Stara, joka näyttää ihan tiineeltä :O?
Kun aikuiset koirat olivat treeninsä tehneet, teimme me vähän alkeisjuttuja Pavan ja veljensä Salmiakin kanssa.Molemmilla pojilla kyllä virtaa ja intoa riittää. Välillä meinasivat tunteet kuohahtaa liikaakin ja veljekset olivat kuin ilvekset tukkanuottasilla. Salmis on kyllä ihana myöskin:).

Ja ettei olisi päivää ilman agilitya, niin olin eilen Rockyn kanssa Juvanmalmilla alkeiskurssillamme. Rocy on merkillinen pakkaus. Ihastun siihen päivä päivältä enemmän. Ei se mikään tykki ole vielä :), mutta se funtsii asioita :). 
Ja huomenna on sitten Kiihkon treenit:).