11.9. on jäänyt koko maailman mieleen. Minun mieleeni myös siksi, että sinä päivänä 8 vuotta sitten syntyivät Sewenin ja Åskun 4 poikaa Oiva, Pietu, Arttu ja Sulka.

Tässä Oivan tuloksia:
BH Tupla-Täplän Ujo Lentäjä
Hyväksytty pelastustottelevaisuuskoe (PETO) 1.6.2011 Hämeenlinna
Hyväksytty pelastushakukoe (PEHA) 28.7.2011 Seinäjoki
Hyväksytty pelastusjälkikoe (PEJÄ) 10.9.2011 Raisio

Kasvattaja paukuttelee henkseleitään ja on onnellinen ja kiitollinen Oivan omistajalle ja ohjaajalle Tuija Peltoluhdalle. 

Arttukaan ei ole tyytynyt tekemään ihan tavallisimpia parsonin juttuja. Arttu on isännän metsästyskaveri kanalintupyynnissä.

Sulka on nopea ja innokas agilitykoira. Pietu muutti 6-vuotiaana Tuija ja Eki Peltoluhdan perheeseen. Saa nähdä, mikä siitä tulee isona:)

 Kuvassa Oiva ottaa rennosti (kuva Tuija Peltoluhta)

T-T Lisa osallistui tänään toiseen viralliseen agilitykilpailuun. Sieltä saaliina 0-voitto hyppyradalta:). Onnea Rauni ja Lola!

Rocky ja Pava osallistuivat tänään Salossa match-show´hun eli epäviralliseen näyttelyyn. Rocky oli suloinen oma itsensä ja sai punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut.
Pava sai sinisen nauhan ja oli sitten kaikista sinisen nauhan saaneista pennuista kolmas. Pava on aivan mahtava esiintyjä. Ja se liikkuu kuin unelma :). Rakas pikkumies!

Marju oli viikonloppuna ystävättärensä häissä kaasona. Koska minulla on tällä hetkellä niin paljon koiria, pennut ja 2 juoksuista narttua, en voinut ottaa Marjun koiria hoitoon. Marju sai Ormin hoitoon Marille veljensä Roihun seuraksi. Arvo puolestaan pääsi kasvattajalleen Hannalle leikkimään sisarensa Ebban kanssa. Tiri, Raivo ja Hirmuinen joutuivat/pääsivät koirahoitolaan. Kun Marju haki koirat tänään hoitolasta, oli kiva kuulla, että koirat olivat hyväkäytöksisiä, hiljaisia ja kilttejä :).