Odin eli Uno eli Unski suoritti luolakokeessa käyttövalion arvoon vaadittavan A-kokeen tiistaina 18.10.11 Vihdissä. Tuomarina toimi Marianne Ikola. Pisteitä Unolle kertyi 48.
Minusta se oli hieno suoritus, vaikka Uno sai kyllä ensi alkuun tuskanhien nousemaan omistajansa Sohvin kasvoille, kuin myös minun kasvoilleni.
Tuntui, että kesti ikuisuuden, ennenkuin Uno alkoi kaivaa hiekkaa pois, haukkua rätkytti vaan. No, sitten kun kaivoi, kaivoikin oikein nopeasti. Peltien auettua kettu painui oikeaan kulmapesään ja sieltä sitten oikeaan peräpesään. Unopa lähtikin luolastossa ihan väärään suuntaan. Se haukkui aikansa olematonta riistaa vas. kulmapesässä. Sitten se yht´äkkiä oivalsi, missä riista on. Sen jälkeen se huolimatta ketun iskuista, painui väkisin madalluksen alle ja koe keskeytettiin eläinsuojelullisisita syistä.
 Tässä tuore valio. Kuvan lähetti Unon omistaja Sohvi.

Unon tie valioksi ei ollut kirkossa kuulutettu. Viime keväänä Uno loukkasi polvensa, kun se palloa napatessaan liukastui lattialla ja polvi hajosi. Polvi leikattiin ja Uno on toipunut leikkauksesta erinomaisesti, kuten tuloskin osoittaa. Niin se poika vaan mennä touhusi luolassa rautaa polvessaan:). Ihana Uno!
Iso kiitos Sohville ja Tuomakselle Unon hoitamisesta ja kuntouttamisesta.

Unon veli Tor, joka muutti luokseni omistajaparin muuttuneen elämäntilanteen takia tammikuussa, on löytänyt uuden harrastavan kodin.
Tor muutti Leppävaaraan Seidin ja Jessen kaveriksi. Se pääsee Seidin kanssa harrastamaan agilitya ja meidän kanssa lenkille, toivottavasti mahdollisimman usein.

Torin puolivuotias poika, Topi, oli luonani viikon hoidossa. Ihana pikkumies. Iloinen, reipas, sosiaalinen...
 

Olivian pennut täyttävät ensi tiistaina jo 7 viikkoa. Olivia lähtee huomenna tai maananataina omaan kotiinsa yhden tytön kanssa. En kyllä välttämättä haluaisi luopua Olsusta, on se vaan niin ihana. Miten voi vieras narttu sopeutua tähän laumaan tosta noin vaan.. Se pystyy jopa syömään luita laumamme kanssa ihan vieri vieressä Ei mitään ärinää eikä murinaa. Tosi cool!