Nyt kun minulla on vain 7 aikuista koiraa+ 5 pentua, tuntuu välillä siltä, että pääsen liian helpolla. Normaalisti hoitolassa asuvat pojatkin ovat saaneet olla paljon sisällä. Kiihko on niin onnellinen, kun se saa nukkua yön peittoni alla (kirppuineen päivineen).
Rocky, jonka ongelmana on älytön merkkailu, on myös päässyt näkemään, kokemaan ja haistamaan normaalia kotielämää. Ilman silmälläpitoa en vielä uskalla antaa sen sisällä olla. Rocky näyttää kuitenkin nauttivan olostaan suunnattomasti, vaikka häkissä maaten. Itseasiassa en ole sitä niin tyynenä nähnytkään muualla kuin sisällä häkissä.
Pava, pieni vintiö, on kyllä välillä turhan energinen. Silloin se joutuu pihalle vähäksi aikaa jäähylle. Pentujen kanssakin Pava on kiltti, mutta ehkä vähän kovakuonoinen:).

No, rauha kyllä loppuu, kun Marju tuo koirat minulle. Viime viikolla ne olivat minulla tiistai-illasta torstai-iltaan. Nyt Marju tuli luokseni yöksi koiriensa kanssa jo eilen. Voi olla, että kun torstai koittaa, olen taas lopen uupunut :p

Tuloksia:
Raivon tyttärelle Maisalle sunnuntaina Kouvolassa 0-voitto:)! Onnittelut!