Pennuista ei tulekaan spicegirlsit vaan satuprinsessat:). Onhan ne aika satua, sillä ne on niin kauniita ja hienoja:). Edelleenkin ihmettelen tuon äitikoiran tyyneyttä ja harmoniaa:). Tosin tyyneys vähän petti, kun Kiihko sai tarpeekseen Rockyn räkytyksestä ja kiusanteosta ja antoi Rockylle vähän isonveljen hampaista... No, pitihän tuon maailman tyyneimmän koiran mennä siihen tilanteeseen aiheuttamaan pienen vaaramomentin. Vaaran siis Rockyn kannalta, sillä Olivia oli sitä mieltä, että näytetään tuolle juipille! Loppu hyvin kaikki hyvin. Kiihko on niin kuuliainen, että se lopetti heti, kun karjaisin- niinpä myös Olivian kiva loppui:).Prinsessoista minulla ei ole julkaisukelpoista kuvaa. Odotan, että Olsun isäntä Lasse sai tänään napsittua ainakin joitain otoksia tytöistä.

Niin, Lassen vaimo ja tytär kävivät päivällä katsomassa pentuja. Olin juuri tullut lenkiltä ja tietysti Zora ja Kiihko (meinaan koko ajan kirjoittaa Luigi ?) häippäsivät vanhaan tuttuun hiekkaluolaan, jossa ei ole ollut asukkaita vielä kaksi päivää sitten. Nyt oli. Mun oli pakko jättää koiruudet sinne, tuoda muu lauma kotia ja soittaa metsästäjä paikalle. Kun palasimme luolalle, oli siellä aivan hiljaista. Kaukaa metsästä kuului Zoran ja Kiihkon haukku. Supi/ supit olivat häippäisseet luolasta ja koirat olivat lähteneet jäljittämään niitä. Kuljimme metsästäjän kanssa haukun suuntaan ja älyttömän kaadettujen vesaikkojen meren ylitettyämme löysimme Kiihkon ja Zoran. Siinä ne joen rannalla pitivät supia aloillaan. Ja niin pääsi taas 1 vieraspienpeto autuaammille metsästysmaille.

Zora, 12v, on aika lailla jäykkä! Mutta jäykkyydestä viis! Molemmat koirat kuhisevat mäyräkirppuja, hui kauhistus. Ne eivät tosin lisäänny koirassa, mutta epämiellyttäviä ne silti ovat! Olen pessyt ja kammanut noita kahta, mutta vähän väliä kirppu pyrkii pintaa karvan alta: IIIK!

 Tässä Tintin on löytänyt haavakon :)