Kivoja viestejä tullut tänään:

Mini 2 Hyvinkäällä Lolalle (T-T Lisa) ja Raunille tupla-nollat, agiradalla sijoitus 3. ja LUVA, hyppyradalla sij. 1! :).

Medi 2 Kirkkonummella Osmolle (T-T Tornado) ja Annelle nollavoitto ja LUVA!

Mini 1 Kirkkonummella Pavan äidille Neelalle (Ratkiller Breaking The Rules) ja Lillanille nollavoitto ja LUVA!


Perjantaina pistäytyi ystäväni Leena katsomassa pentuja. Hänen mielestään pitkäkarvaisin tyttö oli super:). Perjantai-iltana kävivät Toni ja Anne Koutu lapsineen siedättämässä pentuja lapsiin. Ja katsomassa tietysti pentuja ja ehkä vähän miettimässä Pennylle seuraajaa agikisoihin :).

Lauantaina Topin perhe haki Topin kotiin ja tokihan hekin piipahtivat sisälle pentuja ihmettelemään. Heidän jälkeensä tuli Heli lastensa kanssa leikittämään pentuja. Starakin oli reissussa mukana. Stara on siemennetty itävaltalaisen vuosi sitten kuolleen uroksen spermalla. Stara on tiine. Laskettu aika on marraskuun ekana viikonloppuna. Kolme (tai 4) pentua olisi tulossa.
Helin ja lasten lähdettyä, kävin hakemassa pari laatikollista hirven luita ja lihanrutaleita. Koko loppuilta menikin sitten luita sahatessa ja kirveellä pilkkoessa.

Tänään Saara tuli koirineen luokseni lenkille ja pentuja katsomaan. Saaran avustuksella sirutin pennut. Juuri kun tulimme lenkiltä tuli Tallitontun Anja hakemaan koirilleen luita. Joimme siinä sitten kahvit ja aikaa vierähti keskustellessa tovi, sillä niin harvoin on aikaa oikein kunnolla jutella:).
Ilta hurahti lihaa jauhaessa, lihalaatikoita pestessä ja lattioita luututessa. Nyt kyllä sitten väsyttääkin..

 Kiihko ja Näätä leikkivät keskenään ja leikittävät samalla pentuja. Tassuja on aika määrä pyyhittäviksi:)

Ai niin, Olivia on hyvin koulutettu. Kun tulemme sisälle ulkoa, Olivia istuu kodinhoitohuoneen lattialle ja ojentaa jo toisen tassun valmiiksi pyyhkimistä varten :)