Näin hauskaa oli Kiihkolla ja Staralla sunnuntaina puolenpäivän aikoihin. Pian kuitenkin molemmille tuli leikin sijaan muuta ajateltavaa.

Kiihko oli metsästämässä ja sai vähän kolhuja. Itseasiassa se kävelee kolmella jalalla, sillä puremajälki jalkaterässä olikin pahempi, miltä näytti. Niin, ja  Stara sai vauvoja:)

                            

Staran synnytys lähti käyntiin pikkuhiljaa sunnuntai-iltana. Maanantaiaamuna klo 6 alkoi yhtäjaksoinen läähätys, jota kesti paria pientä taukoa lukuunottamatta klo 23 saakka.Silloin alkoi ponnistusvaihe. Stara työnsi kaikin voimin, mutta kolmen tunnin yrittämisen jälkeen ei vieläkään tuntunut sikiön osia synnytyskanavassa. Pakkasimme siis Staran "matten" Helin kanssa koiran autoon ja lähdimme kohti eläinlääkäriasema Aistia. Siellä lääkäri tutki Staran ja totesi, että on pakko leikata, sillä pentu ei synny alakautta. Klo 3 syntyi sitten 2 kaunista poikaa:). Ihania! Äiti ja vauvat voivat nyt oikein hyvin.
Poikien syntymäpainot olivat 247g ja 246 g. Nyt vajaan kahden vrk:n iässä ne painavat 315g ja 306g:)! Vrt. Staran syntymäpainoon, joka oli 94g :O
Äitikoira on niihin niin ihastunut, kuin myös kasvattaja:)

Olivian pennut ovat nyt sitten kaikki löytäneet kodin. Eilen lähti tuo viimeinenkin tyttö, Belle,. Se muutti Hämeenlinnaan parsonpoika Artun, 7v, kaveriksi. Blanca, kuten sitä nyt kutsutaan, on kuulemma kotiutunut oikein hyvin. Kiva niin, sillä huoli on aina niin suuri noista!

Eilen oli luolatreenit. Kouluttajan kommentti Hirmuisesta: On se ainakin innokas:)! Intoa on, mutta rohkeutta voisi olla hiukka lisää:). Rocky toimi hyvin, samoin Patton ja ruotsin tuonti Greta myöskin:)!


Pentujen isän, Mikeyn, sijoitusomistaja, Sanin kasvattaja, Erika Reino soitti tänään. Hän oli metsässä juossut Mikeyn perässä, liukastunut ja nyt on polvilumpiosta lähtenyt pala. Hän olisi kaivannut Mikeylle jotain aktiviteettejä, sillä hänen liikkumisensa on aika pitkään pois kuvioista.:(. Olisipa tuolla suunnalla nyt joku innokas kepo tai kety??