Olivia lähti ja Stara tuli. Olivia ja Stara olivat pari päivää ennen Olivian synnytystä luonani yhtäaikaa. Olivia siis odotti synnytystä ja Staralla oli juoksu. Nyt Olivia on takaisin kotonaan ja Stara tuli eilen, sillä sen synnytyshetki lähestyy. Tuossa tuo tiine narttu makoilee vieressäni, eikä ainakaan vielä ole merkkiäkään synnytyksen käynnistymisestä. Tänään on 59 vrk siemennyksestä, joten voi olla, että vielä odotellaan useampi päivä.

Eilen lähti taas  yksi Olivian pennuista. Lumikki muutti Espooseen. Nyt on vielä pikku-Belle vailla kotia. Belle on pienin ja ujoin Olivian lapsosista. Taistelutahtoa siltä kyllä löytyy ja reipas se on. Se oli mukanani tänään luolakokeessa. Siellä vähän aluksi hirvitti, mutta pian se jo kulki häntä pystyssä Näätän ja Pattonin vanavedessä.
Kotona iltapäivällä se oli mukana lenkillä. Olin aikonut kantaa sitä suurimman osan matkaa, mutta kyllä se vaan halusi kipittää omin pikkujaloin. On se hassu:). Eikä tahtia haitannut, vaikka "pojat" alkumatkasta intoilleessaan jyräsivät sen monta kertaa sammalikkoon.

Luolakokeeseen osallistuivat kasvateistani Telman poika Patton ja Telman tytär Näätä. Molemmat tarkastivat tyhjän luolan oikeaoppisesti ja pääsivät mukaan riistakokeeseen.
Riistakokeessa Patton ei jostain syystä päässyt kuin madallukseen asti  ennen T-pesää. Se yritti siinä niin pitkään, että ohjaaja oikeaoppisesti keskeytti kokeen.

Näätä työskenteli riistakokeessa rauhallisesti ja tasaisesti ja sai tulokseksi LUTC36. Olen tuohon koiraan tällä hetkellä erittäin tyytyväinen.
 

 Kukakohan kuvan on ottanut ja mihin tarkentanut? LOL. No, Näätä siinä poseeraa..Ostin, muuten, täytetyn näätän netistä:).