Vietimme tänään Tupla-Täplien pikkujoulua LÄGIn hallilla Lohjan Kirkniemessä. Kiitos mukanaolosta Abby,Heta, Maikki,  Alma, Ansa, Arttu, Blanka, Lumi, Osmo, Rane, Penny, Alfons, Elliot, Pava, Salmis, Tara, Neela,  Mega, Sonic, Sini, Tauski, Piitu, Patton, Koko, Lola, Nyxi, Doris, Tor.  Kiitos myöskin edellä mainittujen omat ihmiset! Olette ihania! Toivottavasti en unohtanut ketään:(. Kiitos myös Iitun isännälle Aatulle, joka ei päässyt mukaan, mutta auttoi jouluisten leivonnaisten kanssa.
Hitsi! Kylläpä minulla on hienoja kasvatteja:). Kaikki käyttäytyivät niin hyvin. Meteliä ajoittain kyllä oli, mutta se vain johtui siitä, että "joku toinen oli juuri minun agilityesteilläni" :).
http://uunoilua.blogspot.com/ täältä löytyy joitakin kuvia tapahtumasta. Mun oma kamera on rikki, koska tuore äiti, Stara, heitti kameran lattialle. Suuttui kai, koska hänestä otetut kuvat tekivät hänestä riipputissisen imettäjän:O.

Pennut täyttävät tiistaina 5 viikkoa. Niille sopisi nimiksi Yö ja Päivä, sillä ne ovat varsin erilaisia luonteeltaan." Häntämerkkipoika" on oikea pusutin. Se rakastaa ihmisiä ja haluaisi olla koko ajan sylissä. Sen elämä ei ole mitään ilman ihmistä. "Molemmilla puolilla päätä merkit"-poika tulee ihan hyvin toimeen ilman ihmistä. Se voi joskus armosta vähän lipaista ihmistä kasvoihin, mutta vain kerran ja armollisesti. Se ei välitä juurikaan äidistäänkään. Sen mielestä Kiihko ja Näätä ovat cooleja. Se on jo lähes muuttanut pois kotoa eli pentuhuoneesta.
Staran omat ihmiset ovat aika usein käyneet pentuja katsomassa. Olen siitä kovasti kiitollinen, sillä omat koirani ovat hyötyneet noista vierailuista tosi paljon. Kiihko, joka ei vielä vuosi sitten ymmärtänyt ollenkaan lapsia, makoilee nyt sohvalla Wilhelmiinan ja Vihtorin kanssa.
Kiihkosta on tulossa minulle tosi tärkeä. Hyvä uros päihittää aina hyvän nartun harrastus-ja kotikoirana:). Tulikohan sanottua pahasti?? Zora on edelleen ehdoton ykkönen, mutta Kiihko nousee kohinalla sen kannoille.

Tekeekö ikä ihmisestä erilaisen? No tietysti monin tavoin, mutta olen aika hämmästynyt, että se tekee myös sen, että voin ilman hirveää ahdistusta päästää kotiini vieraampia ihmisiä ilman edeltävää älytöntä siivoussessiota.Nyt vihdoin olen alkanut noudattaa anoppini ohjetta:" Talo elää tavallaan, vieraat tulevat ajallaan."

Kuvassa lapset leikkivät pentujen kanssa