4.1.2012 saivat Raivon poika Tintin ja Zoran lapsenlapsi Neela hyväksytyn tuloksen metsästyskokeessa eli LUME 1. Kiitos Lillanille kaikesta vaivannäöstä ja mahdollisuuden antamisesta hyville koirille. Olen erityisen onnellinen Tintinistä, joka tuntuu olevan lahjakas niin monessa lajissa. Lämpimät onnittelut myös Neelan kasvattajalle Terhille.

Tässä Tintin 1-vuotiaana tulevaisuuden toivona :)

Agilityn saralta uutinen: Lola ja Rauni Hägglund saivat kolmannen sertinsä ja nousivat mini kakkosiin! Onnittelut!

Eivätkä ne hyvät uutiset tähän loppuneet! Minäkin sain sähköt vihdoin viimein 4.1. Onnenpäivä! Nyt alkaa pikkuhiljaa olla huusholli selvitetty sähkökatkon kaaoksesta. 9 päivän sähköttömyyden ja vedettömyyden jälkeen osaa nauttia monista asioista eri tavalla! Ehkäpä tuo olikin kokemuksena ihan hyödyllinen ;o

Käväisin tässä pikkulomalla Saarenmaalla su-to, siis viikko sitten. Oli ihana loma kaikkine hoitoineen niin mukavassa seurassa. Vaikka loma oli lyhyt, oli sillä ihmeellinen vaikutus. En ole kertaakaan lomareissun jälkeen huutanut koirille enkä itselleni :o.
Lomareissuni ajan Marju hoiti kotiani ja koiriamme. Ei ollut hänellä kyllä kivaa pyörittää kahdentoista koiran huushollia 39 asteen kuumeessa ja vatsataudissa äidin hurvitellessa. Ai niin, koiria ei ollut ihan niin montaa, sillä Näätä oli veljensä Pattonin perheessä hoidossa. Kiitos Annalle ja Jussille Näätän hyvästä hoidosta.

Tänään olisi kyllä tehnyt mieli huutaa Zoralle. Tuo lähes 13-vuotias muori häippäisi taas kesken lumikenkälenkin tutkimaan lähistön luolia. Se tuli kotiin neljän tunnin odottelun, etsimisen ja tuskailun jälkeen yltäpäältä hiekassa typistetty häntä iloisesti heiluen.
Nyt se sitten näyttää tältä