Porsaan ehkä, mutta koiria ei:(. 
Zora ja Kiihko kadoksissa kohta 2 viikkoa. Ja nyt vielä tällaiset pakkaset ja purevat tuulet..

Lomaviikkoni meni hurjaa vauhtia koiria etsiessä. Lähes joka päivä lumikengillä n. 3t. Sen jälkeen ilmoitusten jakoa, viestittelyä, puhelimessa puhumista, loukun tsekkaamista, ikkunasta toiseen juoksemista, äänien kuuntelua, vaipumista epätoivoon, toivon heräämistä jne.

Ensimmäiset havainnot tehtiin karkulaisista kuuden päivän päästä katoamisesta. Olimme keskittyneet etsinnöissä luolan/luolien lähistölle, joen varteen ja ison tien taloni puoleiseen osaan. Lauantaina laajennettiin hakualuetta ison tien toiselle puolelle ja heti tärppäsi. Tuija ja Eki Peltoluhta lähtivät lumikengillä maastoon. Mukana heillä olivat parsonveljekset Oiva ja Pietu. He havaitsivat karkureiden jälkiä minua lähellä olevalla sorakuopalla. Oiva myös merkkasi karkureiden jälkiä seuraavan sorakuopan lähellä. Näiden havaintojen innoittamana laajensimme hakualuetta.
Lauantai-iltana jaoin ilmoituksia karkulaisista Hyrkkölän tielle. Lähes heti tärppäsi. Hyrkköläntiellä oli maatilan omistaja nähnyt vaimonsa kanssa parivaljakon perjantaina aamupäivällä pihallaan. Koirat vaikuttivat ihan hyväkuntoisilta.
Laitoimme loukun maatilan olkivarastoon, sillä siellä oli nukuttu. Loukkuun emme kuitenkaan saaneet ketään. Emme myöskään riistakameraan,  muuta kuin rotan.

Niin rotasta tuli mieleeni: Olin järkännyt hallillemme sunnuntaina Marjun vetämät harkat, joihin en sitten itse päässyt. Hallin agilityradalla oli juoksennellut rotta säikäyttämässä nuoria neitejä koirineen:). Olipa joku hypännyt tuolille koira sylissään:). Rotta häipyi välillä treeneistä, mutta palasi taas takaisin kun seuraava ryhmä saapui. Silloin pyydettiin avuksi Tauski, Heli saukkolan working-russel. Tauski nappasi ison rotan tosta noin vaan:). Hyvä Tauski-Taaperoinen.

Seuraava havainto parivaljakosta saatiin keskiviikkona. Koirat oli nähty sunnuntaina Arimaantiellä erään mökin pihalla. Koirat olivat taas meitä edellä.Mökin pihalla oli niin paljon jälkiä, että ei mitään tajua, minne kaksikko oli suunnannut. Somero, Karkkila, Vihti, Forssa, Sammatti... kaikki suunnat mahdollisia.

Kiitos kaikille etsinnöissä mukana olleille. Kiitos kaikille, jotka ajattelette ja tarjoatte apuanne! Olen niin onnellinen ja kiitollinen teistä. Vielä emme ole luopuneet toivosta!!