Tupla-Täplän Tähdet Tähdet sai tänään Latvian Valmierassa sertin, joten siitä tuli Latvian valio. Yhdellä sertillä siksi, että Starahan on jo  Latvian junnuvalio.
Stara oli ROP, Hirmuinen sai SA:n ja oli PN2. Rocky sai EH:n. Tuomari piti Rockya hieman liian kevyenä (en ole samaa mieltä). Tuomarin mielestä Rocky on myös liian kuiva- ja niin totta vie onkin, sillä se on paastonnut monta päivää Näätän juoksun takia:(. Samoin tuomari toivoi parempia liikkeitä, ja tässä olen samaa mieltä tuomarin kanssa:).
Toivon, että matkalaisilla menisi vielä huominen päiväkin hyvin ja kotimatkalle sattuisi parempi sää kuin mitä nyt on luvattu.

Sitten tarina surkimuksesta nimeltä Tarja.
Sanin kasvattaja Erika ja trimmaaja-Saara olivat tänään etsimässä karkureitani. Erikalla oli mukana borderterrieri-Pritty, joka on käynyt etsijäkoirakurssin. Saaralla oli mukana Zoran tytär Fiina, joka on aivan kuin äitinsä.
Molemmat koirat "merkkasivat" Hyrkköläntien ja Arimaantien risteysalueella koiran/koirien jälkiä. Tämä tietysti antoi minulle taas uutta uskoa karkulaisten löytymiseen. Ja tietysti myös uutta intoa välillä niin turhalta tuntuvaan etsimiseen.
Kävin illalla vielä ajelemassa ko. aluetta. Ajelin hiljakseen ja katsoin, että kissa meinasi tulla autoni eteen, mutta kääntyikin takaisin. Ei hitsi, se olikin supi, joka todella ensin kääntyi takaisin, mutta tulikin sitten siihen tielle. Se lähti jolkottelemaan rauhallista ravia pitkin tietä autoni valokiilassa. Aina välillä se vilkaisi taakseen ja jatkoi taas ravaamista. Minun ei olisi todella paljoakaan tarvinnut painaa kaasua, kun supi olisi jäänyt alle. Mutta en voinut tehdä sitä:(! En voinut ajaa takaa päin tuon pienpedon päälle!. Mikä minua siinä hirvitti? Olenhan ampunut useamman supin metsästystilanteessa. Selitin itselleni, että jos en saakaan sitä kuolemaan ajamalla yli, eikä minulla ollut autossa mitään kättä pidempää...Toki olisin voinut sitten ajaa yli ja yli aina uudelleen. Mutta en vain voinut tehdä sitä... Ihan hävettää. Kolmensadan metrin peräkanaa kulkemisen jälkeen supi kääntyi tukkiautotielle ja jäi istumaan siihen tien päähän... Outo otus! 
Ja minua hävettää aina vaan...