kun Zora ja Kiihko katosivat. Viimisestä näköhavainnosta on 11 päivää. Alan pikkuhiljaa uskoa, että ne ovat kuolleet tai ennemminkin, että joku on kaapannut ne mukaansa.
Tämän päivän Seutu-Sanomissa (levikki 23000 kpl)  oli katoamisilmoitus koirista, samoin Lohjan alueen pikkulehdessä, Ykköslohjassa.  Ei yhden yhtä yhteydenottoa:(. Huomenna ilmoitukset ovat Someron lehdessä ja Karkkilan tienoossa. Toki niitä pitäisi laittaa Salo, Turku, Karjalohja, Inkoo, Veikkola-- ihan mihin alueelle tahansa.

Suuri suru ja huoli on siitä, että karkulaiset voivat joutua ilkeiden ihmisten tielle. Ihmiset voivat olla niin ajattelemattomia ja julmia:(.

 Kiihko viime talvena.

Näätällä alkaa olla juoksun tärppipäivät. Pojat eivät ole vielä ihan sekaisin päästään, mutta merkkailu on järkyttävää.
Olen kuljeskellut Näätän kanssa ympäri ämpäri houkutellakseni Kiihkoa kotiin.. Olen grillannut pihalla enemmän kuin koko elinaikanani...
Kotoa lähtiessäni laitan kuumavesipulloilla vuoratun "mökin" terassille ja toivon, että kun tulen kotiin, sieltä pilkistää tuttu naama..
Herään yöllä ja kuulen selvästi, että Zora haukkuu ulkona ja pyrkii sisään...

Näätä oli äsken ulkona kaulassaan Saaralta joululahjaksi saatu "valokaulapanta". Sinä kyseisenä lauantaina olin jo pujottanut sen Zoran kaulaan, mutta otin pois, koska se oli vähän löysä. Olisi kannattanut ottaa riski ja antaa sen olla. 0lisin sen avulla löytänyt koirat ehkä heti silloin illalla....