Katsoin kuvaa huonossa valossa suoraan riistakamerasta ja olin ihan varma, että kysymyksessä on ihana Zorani, pystyine korvineen ja nappisilmineen. Mutta pahus, ei! Kettuhan se siinä. Kyseisestä veijarista tuli monta muutakin kuvaa.
Voin sanoa, että ensin tuli hurja ilo ja sitten kauhea pettymys!

Hurjaa iloa sain eilen kuitenkin kokea Jyri Autin ja Ville Saukkolan ansiosta. Zoran lapsenlapsesta, Iitan pojasta Jykästä tuli eilen metsästysvalio. Jykän sisko Stara oli puolestaan ensimmäisessä metsästyskokeessaan ja sai hyväksytyn tuloksen. Metsästysvalion arvoon vaaditaan siis hyväksytty suoritus kahdessa metsästyskokeessa kahdelta eri tuomarilta. 

Raivon tytär Emmi on puolestaan ihastuttanut vanhainkodin asukkaita kaverikoirakäynnillä. 

Parsonista on siis moneen junaan.

Parson voi myös aiheuttaa perheessään hankaluuksia ja murheita. Äitinsä kanssa tahtojen taistelua harrastava 11 kk vanha parsonpoika etsii rakastavaa kotia! Koira on peruskoulutettu tokoon ja agilityyn. Suvussa metsästäviä koiria. Tiedustelut Saara 0404194783 tai Tarja 0445274969.

Elämä kulkee muuten samaa uraa jo kahdeksan viikkoa. Loukun tarkastamista, riistakameroiden tarkastamista. Yöajeluja autolla ristiin rastiin. Viime yönäkin oli kaksi partiota liikkeellä. Erika oli ystävänsä kanssa puolen yön tietämille ja me Marjun kanssa aloitimme 00.30.Nukkumaan pääsimme vähän vaille neljä. Tämäkin käy jo työstä.