Tänään olimme luolakokeessa.Kokeeseen osallistui 4 Tupla-Täplää. Näätä sai tuloksen B41. Vähänkö olen onnellinen tuosta tytöstä:).
Staran ja Jykän veli, Jeppe, sai tuloksen C39. Jeppe on ihan käytännön metsästyskoirana ja sille on saatu saaliiksi tämän kevään aikana 35 pienpetoa. 
Kovin vokaalinen Doris, Telman sisko, työskenteli hyvin kokeen alun, kesti  hyvin ketun iskut, mutta kyllästyi aikansa haukuttuaan ja lähti hakupesään jodlaamaan. Omistaja keskeytti kokeen.
Näätän veli, Patton, ei päässyt läpi tyhjän luolan tarkastuksesta. Se jäi kaiken varalta madallusten alle haukkumaan. Uusi yritys myöhemmin.

 Karkuri-Zoran tyttärenpoika Jeppe. Komea:)

Kun me luolailimme, oli iso määrä agilityn harrastajia kisaamassa Lohjalla. Raivon tytär Maisa sai tarvitsemansa "tuplanollan". Nyt on lippu SM-kisoihin hankittu. Kolmesta kisasta Maisalle hylky, voitto ja kolmas sija. Ei huono:).

Karkulaisista ei viikkoon havaintoa. Kun olen kiertänyt loukkuja tarkistamassa, on ollut tunne, että ne eivät ole lähellä.
Tänään kävivät metsästäjät asentamassa kahden ladon lähelle isommat loukut. Ei voi muuta kuin toivoa ja odottaa.
Olivia tytär Lumi tuli minulle eilen hoitoon. Kiva pieni tyttö, jolla on juoksu. Vielä nuo 5 urosta eivät ole siitä sekaisin, mutta muutaman päivän päästä täällä kustaan ja ulvotaan ja paastotaan. Että ihanaa vappua:).
Niin, ja Näätä, vaikka onkin niin ihana, ei jotenkin nyt oikein tykkää tuosta Lumista. Näätä yritti illansuussa löylyttää Lumin, mutta ehdin nykäistä Näätän kaulapannasta pois Lumin päältä. Ja siitäkös Lumi sai voimaa ja yritti hyökätä Näätän kimppuun, mutta minä sain jalkani väliin.
Tyhmä minä! Enkö ikinä opi? Lähes kaikki tappelut johtuvat minun tekemisestäni!
Sääntö 1: Ennakoi. Lue koiriasi.
Sääntö 2: Joskus on parempi vain katsoa muualle ja antaa koirien hoitaa omat välienselvittelynsä.
Sääntö 3: Älä koske koiraan/koiriin, kun tappelu on alkamassa. Silloin ainakin tappelu alkaa. Heitä mieluummin jotain niiden väliin. Kiinnitä niiden huomio pois tilanteesta. Karjaise, mutta älä huuda hysteerisenä.  Kysymys on sekunttipelistä.
No, ei nuo säännöt noin kirjoitettuna vaikuta niin hyviltä... Mutta tärkein sääntö meillä on, että meillä ei tapella. Ja piste!