Pelkkää varjoa ja tummia pilviä on alkuvuosi ollut.

Viimeisenä vaan ei vähäisempänä murheena on oikutteleva polveni. Kaaduin lumikengillä polveni suoraan kantoon helmikuussa. Magneettitutkimus paljasti vaivan syyn: ruptura menisci eli nivelkierukan repeämä. Vaiva vaatii tähystyksessä tehtävän leikkauksen. Nyt odottelen vakuutusyhtiön päätöstä.

Mutta siis hyvääkin kuuluu. Meidän ihmeellinen Näätä sai tänään luolakokeessa tuloksen B44:). Tarkoittaa sitä, että seuraavassa kokeessa tavoittelemme A-tulosta. Näätä oli seitsemästä D-B asteen koirasta paras. Se on outo typy, koska se on rauhallinen, mutta energinen. Ihana:)

Marju aloitti pitkän, pitkän tauon jälkeen kisaamisen. Eipä tuo ole paljoa treenannutkaan. Tuloksena Tirille kolmas serti ja agilityvalion arvo.
Raivon kanssa Marju teki kaksi nollarataa eli sai "tuplanollan".
Ormin kanssa Marju sai sertin, sijoitus 4./41. Tarkoittaa sitä, että Orm tarvii vielä yhden sertin valioituakseen.
Ei paha. Marjun sanat: "Treenaaminen on aivan yliarvostettua:) "

Minä kyllä olen sitä mieltä, että esteiden opetus on kaiken alku ja juuri. Olen nyt vihdoin aloittanut nuorison kouluttamisen yli puolen vuoden tauon jälkeen. Rockyn kanssa kävimme Seppo Savikon alkeissa, ja kyllä on se treeni ollut hyväksi:). Näätäkin on ollut ihan jees, ja Pava on tulevaisuuden lupaus:)

Karkulaisista ei mitään uutta. Tässä riistakameran kuva yhdestä kulkijasta.

 Oisko Pekka Töpöhäntä?