..ja hyvää oli:)

Lauantaina sai Näätä käyttövalion arvoon vaadittavan A-tuloksen keinoluolilta. Valionarvoa en vielä voi anoa, sillä Näätä tarvitsee näyttelytuloksen. Näätällähän on jo kolmekin näyttelytulosta, mutta niistä viimeinenkin on saatu ennenkuin Näätä täytti 15kk. Eli nyt on pakko vielä mennä näytille.

Näätän velipojat Presso ja Patton saivat keinoluolilta hienot tulokset, B44 molemmille. Nyt molempien pitäisi saada vielä A-tulos, jos mielivät saada käyttövalion arvon. Niin, ja Presso ei voi yrittää A:ta ennenkuin saa näyttelytuloksen...

Staran velipoika Jykä oli myös kokeessa. Käytännön metsästyskoiralle, metsästysvaliolle, tuo keinoluolasysteemi on kaukana todellisesta työstä ja työskentelyaikakin lyhyt verrattuna oikeaan työhön. Jykälle tulokseksi erittäin hyvä C38.

Sanin tyttärenpoika, pikkuinen Robin, oli myös kokeessa ja saavutti B-tuloksen.

 Riistakamera kiinnosti nuorta repolaista.

Kun minä olin luolakokeessa, vietti Marju aurinkoista lauantaipäivää Tuomarinkartanon näyttelyssä. Näyttelyyn menokin vaati vähän järjestelyjä. Marjun ja Saaran piti mennä yhdessä ja ottaa kaikki 4 koiraa mukaan, eli Hatti , Hirmuinen, Arvo ja Mirri. Koska Hatilla ja Hirmuisella oli juoksu alkanut, Saara vei näyttelyyn nartut ja Marju vei urokset. Siltäosin siis kaikki menikin hyvin.
No, kyllä näyttelykin meni hyvin. Arvo ERI, Mirri (elämänsä ekassa näyttelyssä) ERI, PU2, vara-serti. Hirmuinen ERI, PN2 ja varaserti (seitsemäs sellainen:) ). Hatti sai H:n. Oli tuomarin mielestä liian pieni ja pilkullinen:O.

Eikä hyvät uutiset tähän lopu. Karkulaisista näköhavainto lauantaina klo 12. Olivat taas saman maalaistalon pihapiirissä, missä ne on aikaisemminkin nähty.

Siihen hyvät uutiset sitten loppuikin. Karkulaiset häippäsivät taas, kun lisäsimme riistakameroita ja loukkuja ja ruokaa...

No, hyvä uutinen toki on vielä tältä illalta. Lola ja Milou treffasivat tositarkoituksella. Jos kaikki menee ok, syntyy meille pentuja heinä-elokuun vaihteessa.


Nuoripari.


Tiistai-iltana kävin kuuntelemassa "koirakuiskaaja" Cesar Millania. Cesar jakaa ilmeisen paljon mielipiteitä. Minä olen häneltä hänen TV-ohjelmissaan oppinut paljon ja minusta tiistaikin oli hyödyllinen ja mielenkiintoinen. Koirille elämän tärkein aika on 8 viikkoa - 8 kk, ja miten nopeasti se menee. Kun se on mennyt, on sinulla kotonasi joko häirikkökoira tai hyvin opetettu nuorukainen:). Mieti sitä:)!