Äkkiä hujahti tuo kolmen viikon sairausloma. Polvi oli välillä jo aika hyvä, mutta nyt se on alkanut rasituksen jälkeen turvota. Olisi kiva päästä juoksemaan:(.

Karkulaisista ei pariin viikkoon havaintoa. Etsiminen kuitenkin jatkuu, loukkuja on viritettynä ja riistakamerat on käytössä.

Poikakoirat ovat ihmeen kilttejä. Bordercollie Orm kyllä juoksuttaa noita pienempiä, niin että taitaa kaikilla olla vähän paikat jumissa.

Pava ja Arvo kurkkivat terassin ikkunasta sisälle:

Lauantaina olimme Salossa koiranäyttelyssä. Hyvillä mielin tulimme kotiin, sillä kaikki kasvattini ja Saaran kanssa yhdessä omistamamme koirat saivat ERIn (Mirri" Nervous Breakdown Continental Bull, "Presso" T-T Sata Lasissa,  "Jykä" T-T Jykevää On Rakkaus, "Näätä" T-T Täydellä Sydämellä, "Hatti" Kylini Luna ja "Telma" T-T Astrild. Telma oli ainoa, joka sai SA:n, oli myös PN2 ja sai vara-sertin :).

Mirri

Eilen osallistuivat Satu Pihlajamäki ja  "Greta" Radagast Gaurwaith mejä-kokeeseen Tammelassa. Tuloksena AVO 1/46pist. Greta on Satun, Saaran ja minun ruotsintuonti. Upeaa Satu. Lahjattomat treenaa ;p.