Suomen Kennelliitto on myöntänyt minulle Vuolasvirta-kasvattajapalkinnon. Olen onnellinen ja kiitollinen. Kiitos kuuluu kasvattieni omistajille ja erikoisesti Helille, jonka ansiosta sain anomuksen tehtyä!
Kiitos myöskin kasvattieni omistajille siitä, että tänä vuonna on tullut 11 uutta Tupla-Täplän valiota:)! Ei huono:).

Lolan ja Miloun pennut syntyivät 1.8 eli ovat nyt luovutusiässä. Kaksi iloista poikaa etsii vielä omia ihmisiään.

Karkulaiskaksikko on hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Viimeinen näköhavainto on Hyrkköläntieltä Pusulasta 26.5. Alkukesästä pidin karkulaisten etsinnässä taukoa, mutta nyt metsästyskauden alettua olen taas viritellyt loukkuja, tosin vähän harvemmin kuin keväällä. Kun edes näkisi niistä vilauksen...

Jäin 1.8 eläkkeelle. Sen jälkeen on ollut sen valtakunnan hoppu, että koiratkaan eivät ole päässeet juurikaan harrastamaan mitään. Ne ovat kyllä saaneet  roikkua mukana monenmoisessa tapahtumassa. Auto onkin niiden toinen koti. Joka aamu ne ovat ilolla lähdössä ajelulle:).

Viikon päästä lauantaina vietämme parsonyhdistyksen 20-vuotisjuhlaa Korpilammella. Saamme Englannista mieluisia vieraita juhlaan ja seuraavan päivän erikoisnäyttelyymme.
Tänään minulle tulee vieraita vähän lähempää. Äitini tulee miehensä kanssa kyläilemään, samoin veljeni vaimonsa kanssa. Äidin vierailun takia on ihan tarvinnut stressata ja siivota oikein urakalla. Toivottavasti on oikein sateista, että kaikki pöly ja fläkit ei näy.