ovat nuo kaksi Lolan 10-viikkoista poikaa. Kyllä on ihanaa, että niillä on seuraa toisistaan. Ne ovat lähes sisäsiistejä, sillä ne osaavat pyrkiä ulos ainakin isolle hädälle. Ne juosta vilistävät pitkin isoa pihaa, ei haittaa vaikka on yö ja pimeää. Sitten kun vihellän, ne tulevat hurjaa vauhtia jostain pihan perältä. Ne nauttivat saadessaan kulkea aikuisten urosten vanavedessä, tai kun ne saavat peuhata Twisterin kanssa. Peuran luut ovat niille suurta herkkua. Tänään ne pääsivät pitkälle metsälenkille. Matka ei tapa, vaan vauhti. Ja kyllä  minä jäin niille vauhdissakin toiseksi.

 Rockysta on tullut poikien idoli :)

Rocky onkin yllättänyt minut positiivisesti useammalla saralla. Se on oikein ihana leikkisetä pennuille, vaikka aluksi se oli pennuille aika tyly.  Se esiintyi erkkarissa hyvin pöydällä ja antoi tuomarin kopeloida, vaikka se kävelyssä laittoikin ihan ranttaliksi. Hyppi ja pomppi ja puri minua käsistä :(, noloa. Sitten se on kunnostautunut rodulle ominaisessa lajissa eli metsästyksessä. Rocky on saanut viikonloppuna 2 supia. Kyllä olen ylpeä pikku-jenkistä:)

Kaikki eivät varmaankaan ole nähneet mäyrää luonnossa. Tässä riistakameran kuva mäyrästä kotilatonsa edustalla. Mäyrä on näköjään saanut kerättyä painoa talvihorroksen varalle.