.. siis kuin nukkumalla niin pitkään kuin nukuttaa, ilman herätyskelloa. Mitä nyt pennut vähän herättivät liian aikaiseen...Mutta kotona vain omat koirat :).

Rauhallisten aamutoimien jälkeen lähdimme lenkille. Lenkitin koirat kahdessa erässä. Ensiksi pääsivät metsään juoksemaan Näätä, Rocky ja Sani ja seuraavalle lenkille Pava, Fiina ja Twister. Molemmilla porukoilla oli kivaa. Twisteriä oli taas vaikea saada kiinni lenkin jälkeen. Se on vähän outo otus. Tulihan se sitten, kun olin sitä aikani houkutellut ilman tulosta ja lähdin sitten vain ajamaan hissukseen autolla kotiapäin- johan se viimein pyrki itse kyytiin.


Illalla osallistuin Pavan ja Twisterin kanssa oman koiraseuramme järjestämään koirien kiihdytyskisaan. Pava voitti pienet koirat. Sehän onkin sikanopea. Twister kyllä juoksi, mutta pisin aika meni sen kiinniottamiseen. Kyllä on vaikea tuollainen koira, joka ei piittaa ihmisestä, eikä leluista. On meillä paljon treenattavaa.

Kuvissa Twister ja Vallu:

 

Vielä myöhemmin illalla iltalenkillä Rocky ja Näätä ottivat kiinni supin metsästäjäystävämme omenatarhasta. Kyllä jenkkipoikakin näköjään ymmärtää miten toimia. Nyt kaikki koirat makaavat sisällä koivet kohti kattoa. Onpa hiljaista porukkaa:)