Iitan ja Tarmon poika, Jeppe, sai eilen toisen LUME 1-tuloksen lunnonmetsästyksessä. Nyt voivat Jeppen omistajat laittaa LUME-valion anomuksen Kennelliittoon.
Jeppe on nyt siis Iitan seitsemäs käyttövaliojälkeläinen (kaksi pentuetta). Ei huono :). Ja Iitahan on siis rakkaan Zorani tytär.
Siitä tulikin mieleeni, että ostin noin kolme viikkoa sitten takaisin Iitan siskon Irkun. Terhi ystävällisesti minulle Irkkua tarjosi ja minähän mielelläni otin tarjouksen vastaan. Irkku on muotovalio ja käyttövalio. Irkku on tehnyt Terhille (kennel Ratkiller) kolme pentuetta. Suunnitelmissa olisi, että Irkku tekisi vielä minullekin yhden pentueen. Astuttaisin Irkun seuraavasta juoksusta.
Että tuo Irkku muistuttaa Zoraa monissa pikku jutuissa. Kun se laukkaa metsässä, suu innokkaasti auki, voin kuvitella Zoran siinä juoksevan. Irkulla on turkkia vaikka muille jakaa. Zorallakin oli mielettömän paksu turkki ja paljon pohjavillaa, mutta tuossa asiassa Irkku vie voiton.
Tarkoitus olisi löytää Irkulle jostain perheestä loppuelämän koti , jossa se voisi nauttia ainoana koirana kaikista koiranelämän onnellisuuksista. Kunhan tässä nyt ensin sitä ihmettelen ja tutkailen.

Meillä on taas Marjun kanssa vähän sotkettu laumakokoonpanoja. Kun Hirmuisella alkoi juoksu, tulivat Marjun pojat minulle. Sitten alkoi Twisterillä juoksu ja Marju otti Twisterinkin luokseen. Kun Toni Koutu tarvitsi Lumille juoksuajaksi hoitopaikkaa, otti Marju Luminkin luokseen. Sitten tuli Tiri luokseni.
No, nyt on Marjulla Raivo, Hirmu ja Twister ja minulla on Marjun koirat Tiri, Orm ja Arvo, sekä omat koirani Sani, Irkku, Rocky, Näätä, Pava ja vielä viikon verran Laru-pentu.
Nyt on hyvä koiria pitää, kun on koko piha aidattu. Ja hoitolaankin on tullut lisää paikkoja. Näistä kiitos Saaralle, ja tietysti lukemattomalle joukolle ystäviä, jotka ovat eri tavoin auttaneet!

Eilen olin luolakokeessa Mirrin ja Mikeyn kanssa. Molemmille hyvä tulos C 36. Olen oikein hyvilläni. Kokeessa menikin sitten lähes koko päivä. Siitä syystä Marju meni ulkoiluttamaan koiriani iltapäivällä. 
Koirat olivat olleet innoissaan ja kiihkoissaan. Ja niinpä Tiri ja Twister alkoivat tapella. Marju kaappasi molemmat nartut nipussa syliinsä ja heitti ne lampeen. Johan tunteet jäähtyivät ja koirat olivat taas ihan kavereita.
Oman pikkujännityksensä lenkkiin antoi mukana hihnassa kulkeva Irkku. Irkku ei oikein hyväksy meidän narttuja, mutta Marju kieltäytyi ehdottomasti tekemästä kahta lenkkiä. Marju sai muut koirat pysymään poissa Irkun tieltä, niin eihän tuo Irkkukaan voinut muuta kuin kulkea kiltisti mukana.

Tässä kuva Rockysta, joka on aivan ihana, vaikka omalaatuinen:)