Onko maailman kirjat todellakin sekaisin? Aikaisemmin tänä syksynä oli yllättävän moni narttu jäänyt tyhjäksi. Nyt sitten monella nartulla on yht´äkkiä juoksu ja ne tarjoavat itseään lähes ekasta juoksun päivästä lähtien. Rinca oli vikitellyt Saskaa oikein urakalla ja se oli myös vinkunut kaikkien vieraiden koirien perään. Nyt sitten Hatti on ollut oikea maanvaiva kotonaan. Se on saanut vanhan Inton melkein sydärin partaalle, kun se on vaatinut Intoa kanssaan seksileikkeihin. Yölläkään se ei ole antanut Intolle rauhaa.
No, eilen sitten Hatti pääsi miehelään. Kävimme Tampereella moikkaamassa komeaa nuorukaista Affea. Hatin mielestä Affe oli oikein komea ja miellyttävä mies, mutta eihän hän nyt sentään ihan heti ihan silleen ala. Affe sai käyttää kaiken hurmaustaitonsa ennenkuin Hatti sitten yht´äkkiä päätti, että kyllä Affe on tarpeeksi hyvä. Itseasiassa, kun Affe oli jo vähän väsynyt hurmaamaan, silloin Hatti meni takapuoli edellä Affea härnäämään. Ja sitten siinä ei enää kauaa nokka tuhissut, kun pariskunta oli tiukasti kiinni toisissaan. Hatti nojaili tyytyväisenä sohvapöydän jalkaan sen 20 min., minkä ne olivat "nalkissa".
Kun ne sitten taas pääsivät liikkumaan, Hatti meni Affen "mökkiin" ja makoili siellä kuin prinsessa ja irvisteli Affelle devil. Sitten kun olimme poislähdössä, Hatti olisi halunnut jäädä Affen luo. Hatti on Hatti smiley.
Tässä sulhanen matkalaukussa valmiina muuttamaan Hatin luo?
 Jos Hatti ja Affe saavat vauvoja, ne syntyvät Saaran Maanmainion-kenneliin