Saimme tänään seuraa lenkille. Heli tuli koiriensa Tauskin, Staran ja Pokan kanssa nauttimaan kauniista talviaamusta. Me molemmat kaksijalkaiset lähdimme liikkeelle lumikenkien kanssa, mutta Heli heitti omansa mäkeen heti alkumatkasta, sillä ne eivät oikein totelleet cheeky.  No, Heli sitten tarpoi kun koirat olivat menneet ensin ja minä olin tehnyt vähän kulku-uraa lumikengillä. Omista koiristani otin mukaan vain Näätän, sillä jotenkin laumani on tällä hetkellä hieman epätasapainossa. Tässä kuva ekalta lenkiltä. Osa matkaa oli onneksi vähän helpompaa maastoa.
 Koirat nauttivat ja tottakai me ihmisetkin. Ekan lenkin jälkeen Heli jätti omat koiransa webaston lämmittämään autoon ja tuli ystävällisesti seurakseni, kun otin mukaan Ormin, Rockyn ja Pavan. Pava ja Orm tekivät vakikuvioitaan takaa-ajoineen ja Rocky joutui olemaan fleksissä lähes koko lenkin, sillä se juoksi taas koko ajan ihan Pavassa kiinni ja ärsytti nuorta miestä. Lunta oli niin paljon, että Rockykin sai kuitenkin ihan riittävästi liikuntaa.
Tämän lenkin jälkeen Heli lähti kotiin, mutta minä kiersin kolmannen kerran saman 2,8 km pitkän lenkin. Pakko mennä sama lenkki, sillä edellisellä reissulla hukkui matkalle yksi hihna. Ja löytyihän se sieltä onneksi. Tällä lenkillä olivat mukana Tiri ja hoitokoira Patton. Sport-trackerin mukaan kiekan pituus oli siis 2,8km. Tein sen 3 kertaa. En älynnyt katsoa kalorikulutusta smiley, mutta ainakin nälkä tuli. 3 x 2,8 km = 8,4 km, ei huono. Ja varsinkaan ei huono, koska vielä tämän jälkeen kävelin umpihangessa metsän läpi postilaatikolle. Siitä tuli kilometri lisää. Sani ja Näätä pääsivät tuolle taipaleelle. Sanille sekin taisi olla liikaa. Ainakin sillä oli mieletön kiire sisälle ja suoraan peiton alle.

Illalla Rinca vieraili taas Mirrin luona ja olin tietysti mukana siellä. Mirri teki temput nopeasti, sillä nyt oli morsiankin oikein suostuvainen. Morsian sai homman jälkeen ihme riemuhepsukan, taisi olla Mirri mieleen:).
Pitää vielä kertoa Mirristä, että on sekin outo lintu parsonurokseksi. Pipsalla oli mukana myös vanhempi parsoninsa Saska, 12-vuotias, kastroitu uros. Mirrillä ei ollut mitään vanhaa poikaa vastaan, vaikka mukana oli myös juoksuinen narttu. Siinä ne kaikki kolme pörräsivät pihalla sulassa sovussa, kun tulin paikalle.