Ihmettelen joka kerran noiden poikakoirien kykyä ja halua leikkiä noiden pikkuisten pentujen kanssa. Tässä Pavan "hoitonäyte":

Pava_lastenhoitaja2013-normal.jpg

Pava on kyllä muutenkin ihmetystä herättävä. Se on hyvä kaikessa mihin se ryhtyy. Se on hyvä pienpetopyynnissä, se on hyvä jäljestyksessä ja siitä tulee huippu agilityssa:).
Pava on rakas :).

Rocky osaa myös olla nätisti pentujen kanssa, mutta siihen en ihan niin täydellisesti luota kuin Pavaan. Rocky oli eilen kanssani agilitytreeneissä ja kylläpä meillä oli hauskaa. Rocky on yllättävän hyvä ja nopea. Seppo Savikon alkeiskurssi oli meille todella hyväksi.

Olimme viime lauantaina Punkalaitumen metsästysseuran kutsumana pienpetopyynnissä. Pavalle ja Näätälle yhteisesti 1 supi. Hienosti tekevät yhteistyötä nuo kaksi.

Tirin nenäontelosta otetuista näytteistä tuli patologin vastaus. Tirillä on oikeassa sieraimessa hyvänlaatuinen rustosolukasvain, joka on erittäin harvinainen nenäontelossa. Sen voisi leikata, mutta päätimme Marjun kanssa, että ei leikata. Leikkauksen jälkeen kasvain voi uudistua melko nopeastikin. Jos Tiri olisi nuorempi, olisi tilanne ihan toinen. Annetaan kohta 9 vuotiaan nauttia ja mennä kaahottaa niin kauan kuin jaksaa ja pystyy. Leikkaus tulisi maksamaan tutkimuksineen 1600-1800 euroa. Rahaahan se vain on, mutta olisi siinä rahassakin tienaamista. Tirillä ei ole vakuutusta, sillä 10-13 koiran vakuuttaminen tulisi vuositasolla melkoisen kalliiksi. Ja kun nuo eivät ole sairastelleet, onneksi!

Tänään olin Teijan ja koiriensa Hetan ja Abbyn kanssa lenkillä Inkoossa vanhan kotini maastoissa. Teijan tytöt ja oma laumani tulevat yllättävän hyvin toimeen. Oli hauska lenkki hienossa kevätsäässä.
Tässä viime viikonlopun lenkillä otettu kuva Arvosta.

Arvo1_2013-normal.jpg