Pakko sanoa ihan noin! Sammakot ovat taas jokakeväiseen tapaan vallanneet lampeni. Tänään iltapäivällä luulin, että sataa, sillä lammen pinnassa näkyi ikäänkuin sateen aiheuttamaa pisarointia. Mutta ei, sammakot ne siellä melskasivat. Pieniä, mustia, pyöreitä päitä vilahtelee pinnan alla. Ja varjele, kun tulee ilta. Ne aloittavat todellakin ihan kammottavalta kuulostavan kurnutuskonsertin. Ja koirien mielestä se on kai ihan ok, sillä ne eivät reagoi mitenkään :O

On ollut muka niin hoppu, että en ole ehtinyt paljoakaan tänne kirjoitella, taaskaan. No, eläkeläisen täytyy käydä töissä, jotta koiralauma saa ruokaa ja voi harrastaa.
Hoitolassa on ollut täyttä. Omat koirat vievät tietenkin jo osan paikoista, mutta ihania vieraitakin on ollut kiitettävästi.
Vappuna oli hoidossa 5 omaa kasvattiani. Aivan ihania koiria! Kukahan ne on kasvattanut :)! No, ihan oikeasti, koirien perheet ovat tehneet hienoa työtä :)!

Torstaina oli luolakoekoirien taipumuskoe, jossa oli mukana 2 kasvattiani, 1 kimppakoirani ja 1 liisaamani narttu. Kasvattini Pokka (T-T Pikku Prinssi) sai tuloksen B44 ja Alfons (FI-KVAM T-T Rider) C38, kimppaurokseni Mirri (Nervous Breakdown Continental Bull) C37 ja liisaamani narttu Pico (Ruutilan Walko Wuokko) B42.
Ei tarvinnut hävetä kenenkään suoritusta, hienoja koiria:).

Olen saanut ilon "liisata" Picon. Tarkoittaa, että saan teettää sillä pentueen. Olen Annelle ja Kaisalle ja Elinalle kovasti kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Pico on jo astutettu englannista siitoslainaan tulleella uroksella Foxwarren Samuel. Nyt vain pidän "my fingers crossed" että saisin tästä yhdistelmästä pentuja!

T-T Valentin, synt. 14.2.13 etsii edelleen rakastavaa kotia. Valentin eli Valo on superihana! Kuva edellisessä blogitekstissäni.
Alla olevassa kuvassa jenkkityttö Twister kesälookissaan myyrästyksen jälkeen.

twii05_13-normal.jpg

Sitten suru-uutinen:

Zoran tytär, Fiina (T-T Candy Queen) , pääsi perjantaiaamuna juoksemaan taivaallisille niityille. Fiina loukkasi itsensä karkureissulla noin viikko sitten. Lääkärin antaman hoidon jälkeen tilanne oli aika hyvä, mutta perjantaiaamuna Fiina halvaantui ja kärsi kovista kivuista. Saaralla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin antaa rakkaan ystävän siirtyä Sateenkaarisillalle.
Meillä on kova ikävä!