kun olen edellisen kerran päivittänyt blogiani.

Aika menee niin nopeasti ja siinä vaiheessa, kun ehdin koneelle, en enää jaksa kirjoittaa :(. Ja se ei todellakaan merkitse sitä, etteikö olisi paljon tapahtunut:).

Laumassani on tapahtunut hieman muutoksia. Koiramääräni on vähentynyt, sillä "Pentu" eli "Paksu" eli "Valo" , siis Valentin, lähti uuteen kotiinsa Savonlinnaan viime lauantaina. Uskon, että Valosta tulee emäntänsä Emilian silmäterä ja paras kaveri!
Ed eli Wallace eli Velmu, 10kk,  lähti eilen jenkkituontini Snoopyn, 13v, kaveriksi. No, en ole varma, onko Snoopy niin iloinen pojasta, mutta ainakin emäntänsä Leena on :).

Meillä ei ole myöskään enää silmieni iloa Rockya, mutta siitä tarinaa myöhemmin.

Tällä hetkellä hoitolassa asustaa Orm, Pava ja Blanka. Orm ja Pava ovat valvottaneet minua 2 yötä. Herään yöllä klo 3, kun tuo kaksikko alkaa vonkuamaan naista :o, no ihan oikeesti! Näätällä on tärppipäivät ja nuo 2 ovat ihan sekaisin.
Viime yönä laitoin Ormin tarhaan klo 5, mutta ei sitä sielläkään voinut pitää, sillä se aloitti siellä kammottavan ulvonnan. Olin ihan varma, että kaikki Varsinais-Suomen sudet ovat kohta aitani takana ihmettelemässä tuota ulvovaa mylläriä, eikun borderia..

Näätän sulhanen Samuel asustaa sisällä morsiamensa kanssa ja on niiin mustasukkainen naisestaan.. Parin kuukauden päästä meillä on ehkä pikkuisia NääSameja :).

Blanka on meillä kesälomalla. Onneksi se ehti leikkiä Valon ja Edin kanssa, sillä Pavan ajatukset ovat myöskin aika tiiviisti Näätässä. Ei auta, vaikka Blanka tekee monenlaisia temppuja herättääkseen Pavan mielenkiinnon. Blanka on kyllä sellainen kulta :).

Sani täyttää parin päivän päästä 13 vuotta. Sani on ihan virkeä, vaikka välillä näen siinä joitain liikuttavia vanhuuden oireita. Välillä se ei tiedä, oliko se menossa vai tulossa.

IMG_1957-normal.jpg

Kuuma on, mutta vanhat luut taitavat tykätä lämmöstä??

Eläkeläisen päivät ovat täynnä toimintaa. Nyt minua työllistää eniten elokuussa järjestettävä mejä-koe, jonka maastoja olen käynyt läpi kuukauden päivät... ja hommalle ei näy loppua!

Meille on tulossa pentuja ensi viikolla. Sain onnekseni liisata pentujen emän Abbyn (Kylini Spellsabound). Abby on tullut aikuisena Englannista, jossa sillä on näyttelymeriittejä. Täällä Suomessa se on aloittanut agilityharrastuksen ja on siinä oikein lupaava. Se on myöskin saanut kokeilla rodun alkuperäistä käyttötarkoitusta, pienpetopyyntiä, ja toimii ihan hyvin. Abbyn koko on ihanteellinen luolametsästykseen. Abbyn sukutaulu oli kuitenkin se, joka minuun eniten vaikutti. Abbyn isän suku on englantilaisia Foxwarren koiria ja emän suvussa on isoäitinä kantanarttuni Zoran äidin täyssisko Hoelio Holly.
Abbylla on ollut yksi pentue Englannissa.
Pentueen isä on englannista siitoslainaan saatu pieni, sileä uros, Foxwarren Samuel. Samuel ei ole näyttelykoira, mutta sen poika oli viime vuonna maailman voittajanäyttelyssä parsonien kaunein juniori:).
Suomessa Samuelilla on Ring Tail-kennelissä 2 kaunista tytärtä. 
Samuelissa on hyvää pienen koon ja sileän turkin lisäksi sen ihana luonne. Häntä heiluu aina! Samuel on valloittanut sydämemme ihanalla olemuksellaan!  
Suurin toivein odotamme tätä pentuetta!